Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI SK NEBO CZ

Ctěl bych si pořídit slovenské DIGI má někdo zkušenost jak to u nás maká a také nevím jak nastavit placení...musí se zřídit u banky EUR účet??

Vojda
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI SK NEBO CZ

a SK adresu máš bez nej to nepôjde ;)

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Tak tu nemám...myslíš že bez ní to nepůjde..???

Vojda

určite nie

pele1

@Vojda

Zmluva musi byt napisana na človeka s trvalym pobytom na slovensku!!!čiže musiš si najst niekoho na slovensku,kto si to vezme naseba,ale platit to mozes aj ty z česka..už tu bolo viacero takychto diskusii..prelistuj si diskusiu a popytaj sa nato tych ludi..viem,že dost čechov má digislovkia..prevas to ma velku vyhodu,že budeš mať aj digisport4,5...čiže budeš mať LIGU MAJSTROV,CESKY FUTBAL,CESKY HOKEJ a od noveho roka aj tenis ATP aj WTA...a dalšia vyhoda,že celkom malá suma za zakladni baliček

jožko
Registrace: 7/2016

Já chci N.DIGI CZ na někoho z Vás co tu píšete.Možná Vám někdy peníze pošlu.Kdo mi dá svou adresu,RČ a číslo občanky?---Všichni se hrnou nechat na sebe napsat DIGI SK nebo MAGIO.

jenes
Registrace: 1/2016

samozrejme,že si to asi nevezme nejaký neznámy človek,ktoremu napiše na FB..ale možno má na slovensku nejaku rodinu alebo priatelov...alebo možno aj tu niekoho nájde..dá sa to zaplatit aj jednorazovo na viazanost 24 mesiacov...najdi si človeka na slovensku(rodina,priatel) čo si to vezme..ty zaplat jednorazovo celu digi na 24 mesiacov prevezmi si kartu,box a máš na 2 roky pokoj aj ty aj ten človek čo si to vezme

jožko

No asi

by to musel být muj pfřítel-jak říkal Kaiser. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

tenis atp a wta bude na 4,5 ??

sente

Kde sú práva len pre Slovensko tak DS 4 a 5 prípadne DS3 SD.

pele1

Tak to mě mrzí, to jsem si to maloval moc narůžovo...na slovensku nikoho nemám ani neznám...u DIGI SK je také vázanaost 24 měsíců? ....klidně bych to zaplatil i dopředu pokud by to šlo...no ale bude mi chybět ta SK adresa.... :( :( :(

Vojda

ide to aj bez viazanosti ale je tam poplatok cez 70€ všetko je na ich stránke

pele1

@sente

tenis ATP bude od 1.1.2017 na digisport2,3...čiže aj prevas do CZ a WTA bude od 1.1.2017 na digisport4,5 čiže len pre slovensko

jožko

(nevhodné slovo) když už je to dojebané tak se snad Slovák domluví s Čechem a jeden i druhý to zaplatí je to na dohodě je to o tom najít si kamaráda na Sl a obráceně v Čechách. pojebaný autorský práva. ;)

koax

@koax

zaujma ma načo si ma slovák hladať čecha na dohodu?čo si mám najst niekoho aby si zobral digi.cz aby som ju ja mohol využivat?načo mi bude?..ved slováci maju tu vyhodu,že u jedneho operatora mame všetky atraktivne športy...premier league-la liga-liga masjtrov-atp-wta-f1-khl-nhl atd...

jožko

Čuráku cenzore VVVVVOOOOLE Vůbec mi nevadí jestli tu skončím ty debyle.

koax

@Vojda

A co si tak trošku počíst na jejich webovkách, než přijdeš s lama dotazy? Rv
Nejde ani tak o tu SK adresu (tu si v podstatě můžeš i vymyslet), ale jde o to, že je to kontrolovatelné přes platby za koncesi!

Taky po tom pasu.
Nejlépe je najít někoho, kdo už DigiSK má a byl by ochoten objednat na sebe další kartu (s STB, či CAM). Její pronájem je 1,50éček (u 3.a 4. karty pak 3,-eura). Pokud bych se "podělil" o platbu např. za bal. MAXI + SPORT HD+ (celkem: 15,90eur), tak na tom vydělají oba dva - cca za 10,-eur každý - bez jakéhokoliv úvazku.
Do konce října je akce pro nové klienty: http://www.digislovakia.sk/media/downloads/kampanovy_list_JESEN_SATELIT_2016_Final.pdf - v příp. úvazku na 24měs. (jako u DigiCZ, ale bez autoprolongace!!!) je tam další kopec výhod :-/

Čti taky: https://www.parabola.cz/forum/topic-90354/

kokun
Registrace: 5/2015

No asi by se tady na foru nenašel nějaký kolega z SK, který by do toho šel se mnou...já přeferzji CA modul a líbil by se mi tem balíček MAXI za 12,90,EUR...poku by se našel nekdo takový ... dej vědět do soukromých zpráv R^

Vojda

@Vojda

Máš zpravu vPM

korkoran
Registrace: 10/2006

@ALL

ak by bol ešte záujem o DIGI SK, môžete sa ozvať cez PM.

Stahovac
Registrace: 1/2007

Stahovac

Zájem bych měl, napiš mi PM

jirka67

Alebo zobrat na polovicu 2 karty s modulom. Cena, ak dobre ratam aj s Extra Sport HD+ by bola 8.30€ na jedneho.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Stahovac

Nemáš aktivní PM, taky zájem.

pipiviki
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra