![]() |
|
DIGI SK NEBO CZCtěl bych si pořídit slovenské DIGI má někdo zkušenost jak to u nás maká a také nevím jak nastavit placení...musí se zřídit u banky EUR účet?? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZa SK adresu máš bez nej to nepôjde![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZTak tu nemám...myslíš že bez ní to nepůjde..??? |
Vojda
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZurčite nieDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@VojdaZmluva musi byt napisana na človeka s trvalym pobytom na slovensku!!!čiže musiš si najst niekoho na slovensku,kto si to vezme naseba,ale platit to mozes aj ty z česka..už tu bolo viacero takychto diskusii..prelistuj si diskusiu a popytaj sa nato tych ludi..viem,že dost čechov má digislovkia..prevas to ma velku vyhodu,že budeš mať aj digisport4,5...čiže budeš mať LIGU MAJSTROV,CESKY FUTBAL,CESKY HOKEJ a od noveho roka aj tenis ATP aj WTA...a dalšia vyhoda,že celkom malá suma za zakladni baliček |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZJá chci N.DIGI CZ na někoho z Vás co tu píšete.Možná Vám někdy peníze pošlu.Kdo mi dá svou adresu,RČ a číslo občanky?---Všichni se hrnou nechat na sebe napsat DIGI SK nebo MAGIO. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZsamozrejme,že si to asi nevezme nejaký neznámy človek,ktoremu napiše na FB..ale možno má na slovensku nejaku rodinu alebo priatelov...alebo možno aj tu niekoho nájde..dá sa to zaplatit aj jednorazovo na viazanost 24 mesiacov...najdi si človeka na slovensku(rodina,priatel) čo si to vezme..ty zaplat jednorazovo celu digi na 24 mesiacov prevezmi si kartu,box a máš na 2 roky pokoj aj ty aj ten človek čo si to vezme |
jožko
![]() |
|
No asiby to musel být muj pfřítel-jak říkal Kaiser.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZtenis atp a wta bude na 4,5 ?? |
sente
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZKde sú práva len pre Slovensko tak DS 4 a 5 prípadne DS3 SD.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZTak to mě mrzí, to jsem si to maloval moc narůžovo...na slovensku nikoho nemám ani neznám...u DIGI SK je také vázanaost 24 měsíců? ....klidně bych to zaplatil i dopředu pokud by to šlo...no ale bude mi chybět ta SK adresa....![]() ![]() ![]() |
Vojda
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZide to aj bez viazanosti ale je tam poplatok cez 70€ všetko je na ich stránkeDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@sentetenis ATP bude od 1.1.2017 na digisport2,3...čiže aj prevas do CZ a WTA bude od 1.1.2017 na digisport4,5 čiže len pre slovensko |
jožko
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZ(nevhodné slovo) když už je to dojebané tak se snad Slovák domluví s Čechem a jeden i druhý to zaplatí je to na dohodě je to o tom najít si kamaráda na Sl a obráceně v Čechách. pojebaný autorský práva.![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxzaujma ma načo si ma slovák hladať čecha na dohodu?čo si mám najst niekoho aby si zobral digi.cz aby som ju ja mohol využivat?načo mi bude?..ved slováci maju tu vyhodu,že u jedneho operatora mame všetky atraktivne športy...premier league-la liga-liga masjtrov-atp-wta-f1-khl-nhl atd... |
jožko
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZČuráku cenzore VVVVVOOOOLE Vůbec mi nevadí jestli tu skončím ty debyle. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@VojdaA co si tak trošku počíst na jejich webovkách, než přijdeš s lama dotazy?![]() Nejde ani tak o tu SK adresu (tu si v podstatě můžeš i vymyslet), ale jde o to, že je to kontrolovatelné přes platby za koncesi! Taky po tom pasu. Nejlépe je najít někoho, kdo už DigiSK má a byl by ochoten objednat na sebe další kartu (s STB, či CAM). Její pronájem je 1,50éček (u 3.a 4. karty pak 3,-eura). Pokud bych se "podělil" o platbu např. za bal. MAXI + SPORT HD+ (celkem: 15,90eur), tak na tom vydělají oba dva - cca za 10,-eur každý - bez jakéhokoliv úvazku. Do konce října je akce pro nové klienty: http://www.digislovakia.sk/media/downloads/kampanovy_list_JESEN_SATELIT_2016_Final.pdf - v příp. úvazku na 24měs. (jako u DigiCZ, ale bez autoprolongace!!!) je tam další kopec výhod ![]() Čti taky: https://www.parabola.cz/forum/topic-90354/ |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZNo asi by se tady na foru nenašel nějaký kolega z SK, který by do toho šel se mnou...já přeferzji CA modul a líbil by se mi tem balíček MAXI za 12,90,EUR...poku by se našel nekdo takový ... dej vědět do soukromých zpráv![]() |
Vojda
![]() |
|
@VojdaMáš zpravu vPM |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@ALLak by bol ešte záujem o DIGI SK, môžete sa ozvať cez PM. |
Stahovac
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
StahovacZájem bych měl, napiš mi PM |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: DIGI SK NEBO CZAlebo zobrat na polovicu 2 karty s modulom. Cena, ak dobre ratam aj s Extra Sport HD+ by bola 8.30€ na jedneho.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
StahovacNemáš aktivní PM, taky zájem. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
![]() |