![]() |
|
Nefunkční cz programy na digikrámechMáte ještě někdo starou digi Tv ? Pokud ano, jak jste na tom s českými základními programy jako je čt1, čt2, nova, prima .. v sd verzích ? Já tam mám pouze něco jako monoskop. Po přeladění dokonce tyto programy zmizely z rastru ..... Na facebooku mi z digi nikdo neodpovídá ... Nejde o mě, já mám ještě skylink, ale nejde to ani starému otci, který nemá zálohu .... Jo a dělá to na obou přijímačích co mám (Humax) |
plmokn
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 75 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechhttps://www.parabola.cz/zpravicky/26762/stara-digi-tv-cz-konec-nekterych-programu/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechJožko: to jsem četl, ale podle zákona podle mě nemohou vyřadit čt1 čt2, ... |
plmokn
![]() |
|
plmokntak to proč to řešíš tady,platíš službu,tak volej na jejich infolinku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@plmoknMůžu znát ten zákon?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@plmoknjáj..no to teda neviem..uvidiš čo ti Romana odpiše na FB![]() |
jožko
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechto bych musel být (nevhodné slovo), protože čekat hodinu na spojení s operátorem na placené lince ... Šlo mi o to, kde je chyba, jestli u mě či u nich ... Asi jim budu muset už napsat výpověď ... |
plmokn
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechNejsem si jist, ale myslím, že to řeší Zákon č. 231/2001 Sb. .., No nic, zítra objednám jiný satelit, skylink kartu mám tak není co řšit, jen škoda peněz co budu muset zaplatit než proběhne výpověď. |
plmokn
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechTak jsem se dočetl, že povinnost platí asi jen pro kabelovky, ne pro satelit .... Jestli programy vyřadili tak je to sprosťárna nejvyššího kalibru. |
plmokn
![]() |
|
plmoknkde bydlíš,pošlu ti technika digi |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechto pierrepetr: díky, ale technika netřeba, na novou digi za podmínek co jsou určitě nepřejdu. Buď nabídnou lepší podmínky nebo končí. Zatím jsem to nezrušil jen kvůli staršímu otcovi, co má s technikou problém a bude si muset zvykat na jinou ... Ale to bude muset v každém případě ... |
plmokn
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechTak asi v tom mají problém, podle toho co jsem se díval na jejich webu, by neměli jít některé programy, ale čt apod. se to netýká. Paradoxně tx programy co jít nemají mi normálně jdou ... prostě bojdel. |
plmokn
![]() |
|
plmoknno podmínky nové digi,pár pětek měsíčně navíc,jak myslíš,že to bude u skylinku za chvilku |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechHlavně mě vadí úvazek ... kdyby byla cena co je s úvazkem i bez úvazku, šlo by to ... u skylinku zaplatím co chci ... na jak dlouho chci ... |
plmokn
![]() |
|
plmoknjo, ale musíš koupit svoje krámy |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechTy už mám ... linuxy a nechci nějaký bazmeky ... kde si nemůžu skoro nic nastavit ... Ale to je jiná písnička ... |
plmokn
![]() |
|
plmokntak jsi rozhodnut,není co řešit |
pierrepetr
![]() |
|
@plmoknMám modul Digi v linuxu a nemohu si stěžovat![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakJenom pro zajímavost.Udajně se ti ten HD BOX jednou za nevím už jakou dobu seknul a musel jsi ho restartovat-to už je vyřešeno? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechTakže potvrzuji informaci, udělali prasárnu a vypnuli právě ty české u důchodců nejsledovanější kanály. Nelepší je, že když dám výpověď. tak začne běžet od prvního příštího měsíce ... a já budu muset platit 2 měsíce bez toho, že kanály nejdou. Kdyby včas a transparentně zveřejnili seznam kanálů, které ruší, tak jsem dal výpověď včas .... Hold digizlodějina ... |
plmokn
![]() |
|
@plmoknaká prasarna?? ak si si nevšimol,tak v CZ pomaly každy operator končí vysielanie SD programov ...teraz ide naradu skylink..idu tiež rušit ČT1, ČT2, ČT24, ČT Sport,Nova,Prima https://www.parabola.cz/clanky/5979/skylink-k-15-11-2016-skonci-ct-nova-a-prima-v-sd/ |
jožko
![]() |
|
@jožkoPrasárnou myslím to, že jasně nenapsali, že včas k 1.10 končí ty a ty (konkrétní) programy. Mě osobně by nenapadlo, že ukončí základ a nechají nadstavbu ... Skylink to dává vědět měsíc předem s uvedením konkrétních programů ... |
plmokn
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechplmokn a jeho otec jsou další ze statisíců konzumentů televize, kterým nevadí SD, ale chtějí se dívat na programy. Ať jdou s tím vypínáním SD všichni operátoři do pihele.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Nefunkční cz programy na digikrámechNaprosto souhlasím. V naší vesnici také pár bláznivých pokrokářů prosazuje jakousi elektrifikaci, přestože petroleje je dost, parní mlátičky fungují jedna radost a obecnímu policajtovi slouží dobře buben i hlasivky...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505No vidíš, a přeci žiješ !!!*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@plmoknKdybys "nespal na vavřínech", tak bys věděl, že už to mělo být dávno vypnuto (posledního června!). Ale nechávají to běžet stále, protože doufají, že jim ještě někdo přejde se St. Digi na Novou - jenže se ten úprk stále nějak nekoná![]() Taky jsem čekal až "na doraz" (kvůli neustále oddalovanému bal. Sport+ u nové Digi), ale stejně jsem koncem srpna tu výpověď (musíš písemně!) podal. 30.9. výpověď vypršela - včera ráno (PO - 1. prac. den v týdnu) finito-vypnuto! |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |