Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Vstupní jednotka VKV přijímače

Nemáte někdo doma na prodej vstupní jednotku VKV s elektronkou ECC85 pro CCIR pásmo? Z nějakého staršího rádia napriklad(rv 1955-1970). Diky

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@Saxon

A u vás na jihu nic není? Tam a na severu Čech + jižní Morava by mělo být naleziště. Vím, že Stradivari3 (s kulatými rohy)mívaly CCIR tuner. Naposled jsem to radio viděl v CHomutově za dobrou cenu. V Praze za něj chtějí tak 1500. Budu taky hledat, protože ta přeladěná OIRT mi chodí jen lehce přes 94,6, a to jsem ji musel celou přeletovat, protože tam řádil nějaký osel, a snažil se zvýšit zisk.

konas
Registrace: 12/2014

Konas

Občas ano, ale teď už je to v takovém stadiu, že lidi neví, co by za to chtěli. Ta cena pražská odpovídá ceně ostravské:)

On Air!

Saxon

@Saxon

Našel jsem jedno za 1000Kč, a pán, který vloni chtěl v Praze za S3 1500 zlevnil na 1300. Někdy ty s kulatými rohy lidé inzerují jako S3-starší typ, a ty mívaly CCIR tuner, a jsou to asi výrobky pro NDR, kde ,kupodivu jeli CCIR normu. Já za svou OIRT S3 dal v Lovosicích 400Kč, ale chybí jí knoflík hlasitosti. Jinak je komplet a po výměně všech svitkových kondenzátorů,elytů v katodách EL84 a vyčištění kontaktů je v pohodě.

konas
Registrace: 12/2014

hdpe

na OIRT??,to bude rarita

pierrepetr
Registrace: 5/2006

hdpe

tak mě napadlo,že je to možný na zrcadlo,ve Stodu jsem na vojně poslouchal Bajern 3 na menueta

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Vstupní jednotka VKV přijímače

mame na baraku gramoradio Aida.z toho se neco nehodi.? nekomu. 😃 a jak vypada to Stradivari ?

kristian1
Registrace: 7/2016

Stradivari vypadá dobře. Je v jednání několik zdrojů na tento model, potvrzené ale zatím není nic. ;)

On Air!

Saxon

nasel jsem si obrazek.mame v sudetech neco podobnyho ale je to spis ctverec nez tento obdelnik. 😃 znacku neznam

kristian1

stradivari 11e91 3d - viz Google.

On Air!

Saxon

asi jeste jinaci.kouknu na to prilezitostne.ale to s tim magickym okem jsem nekde videl.jen uz nevim kde. 😀

kristian1
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra