Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Amiko 8260+ problém s dekódováním sd programů

Zdravím, mám Amiko 8260 ve čtečce karta Freesat a karta Skylink Ice je v fialovém Smith ready modulu,doposud vše fungovalo ok.Před cca 5 dny jsem zaregistroval problém že přestaly fungovat pouze SD programy od Freesat(Hd fungují normálně), když dám Freesat kartu do modulu vše jede ok,vrátím ji do čtečky a zase se to zastaví.Ještě je zvláštní že u některých jde pouze obraz a u jiných jde jen zvuk se statickým obrazem a nápis kódováno. Zkoušel jsem i volat na Freesat aby mě poslali nové zápisy a nic nepomáhá, ještě uvádím že tato kombinace fungovala bez problémů cca rok.Nevím jestli přehrát firmware nebo co s tím, poradí někdo ? Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko 8260+ problém s dekódováním sd progr...

aku verziu softu tam mcas alebo emu? urcite by som nahral mcas tovarko pred a po nahrati

vili1
Registrace: 6/2008

re:vili1

14000A00 2.3.30 Mcas

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

RE: Amiko 8260+ problém s dekódováním sd progr...

trebars tam tu verziu nechaj alebo skus vyssiu ale kazdopadne novy seting nerob si ziadnu zalohu

vili1
Registrace: 6/2008

Anubis

Aku verziu tam máš?

mastru
Registrace: 7/2016

Anubis

Aktualizuj , Amiko 8260HD ,, Amiko 2.3.63 - starší , Amiko 2.3.65 - najnovší..Ale,,po aktualizacii daj výrobne nastavenie..Držím palce aby všetko šlapalo ako má..

mastru

Anubis

Názov: AMIKO_HD8260_2.3.65_emu.zip
Velkost: 5,359 KB
Názov: AMIKO_HD8260_2.3.65_mcas.zip
Velkost: 5,326 KB..

mastru

re:Amiko

Díky za odpovědi. Zkusím to nějak dát do kupy. :)))

Anubis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra