![]() |
|
Box upc ladenieSkusil uz niekto doladit dalsie druzice, programy na novom boxe od upc? Vsetko som rúčo zvladol, vyrobit nove pozicie 19,2 aj 13 aj tp som vyrobil, naladil takmer vsetko az na RAI na 10992, tam nenaladi nic, aj ked signal je vyborny podla meraka. Ladit vsetky som dal, nie fta. Skusil som pridat na frkvencii, ubrat, aj na prenosovej rychlosti, nic. Podla meraka ma Lnb -0,7 ofset, takze ok. Nevie niekto poradit okrem vyhodenia do popolnice? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Box upc ladenieskúsil - doladí to len FTA. Pokiaľ chceš iné kódované programy, vezmi si od Freesat len kartu a box si kúp svoj. Ja mám (okrem iného) Cryptobox 650HD, Freesat kartu v čítačke a Skylink v module. Dokonca to má FastScan už aj pre Freesat (teda dúfam, že tým UPC si myslel Freesat). Ak máš ešte dlhú viazanosť, vezmi si twin kartu za 4,-EUR/mes. Je to Irdeto ICE a pôjde aj vo vlastnom boxe. Pozor, jej objednaním sa zmluva predlžuje znova o 12 mesiacov ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Box upc ladenieTo nieje moje. Ja som len instaloval. Doteras tam bol HD box 9105. Vymenili z donutenia aj box a kartu. Stara je vypnuta. |
satan
![]() |
|
RE: Box upc ladenieTo si niekto nedohodol správne. Boxy Freesat vymieňa kvôli prechodu na MPEG-4. Ide totiž o to, že staré Philipsy s kartou párované neboli, a teda sa dali použiť aj vo vlastnom boxe. Keď im z Freesatu volali, mali povedať, že o box záujem nemajú a chcú zostať pri starej karte. Klient sa teraz musí rozhodnúť, či vráti oba boxy a ponechá si zmluvu len na 2 karty bez boxov (pošlú im Irdeto ICE karty), alebo uživí v domácnosti ešte jednu kartu (tento prijímač môžu použiť ako 3. pripojenie v dome, alebo ho vziať na chatu, požičať susedovi ...) a vezme si za +4,- EUR/mes. kartu, ktorá im v HD boxe pôjde tak, ako doposiaľ išla tá, ktorú vrátili ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Box upc ladenieTo nieje moja starost, len nevien preco naladim dve druzice a programy rai nie. Box ladi aj kodovane, tak neviem. Na tej frekvencii po spusteni ladenia po chvili napise naladene 0tv/r. |
satan
![]() |
|
![]() |