![]() |
|
žadny signal antena kabel v pohoahoj potřebuju radu mam nem. pristroj Medion a v nem kartu od SKylinku celou dobu bez problemu a najednou mi nejde naladit novahd atd kdyz dam 11876 mhz a 29900H a nema to signal bydlím v panelaku v 7 patře a v přizemi vsechny programy jdou mam podezřeni že je asi v haji přistroj Ct všechny jdou mel jsem tu vcera prave machra z prizemi a taky si neví rady napadlo mne upgrade ale když ho dam přes sat tak po 6 hod mam stale 0procent poradí mi nekdo prosím![]() |
KimiF1
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohoTo máte na činžáku společnou parabolu ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
KimiF1tak si prohoďte přijímače a hned víš,kterej půjde z okna |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohoTen maník z prízemia asi nebude až taký dobrý macher, inač by postupoval ako píše pierrepetr :-)4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Crescenziouž nezájem |
pierrepetr
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohoNO JISTĚ ze nebo se ti to nezda? ano mame spolecnou antenu nebo parabolu na sat. pripojeni |
KimiF1
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohojinak se omlouvam ze jsem se neozval moc prace |
KimiF1
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohotaky mne napadlo to prohodit ale jak on tak ja nemame moc casu |
KimiF1
![]() |
|
KimiF15 minut i se schodama |
pierrepetr
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohoAutor sa zrejme riadi heslom:"Dejte mi lidi, ja to udělám..." ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohono jiste kdyz jsem zkousel uplne vsechno tak si necham poradit jinak je vse vyreseno nebylo to pristrojem ale kabelem ke spolecne antene po premereni spec firmou vse zas bezi jak ma ale diky za napady |
KimiF1
![]() |
|
RE: žadny signal antena kabel v pohoVýpadek 11876? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
![]() |