Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Přechod satelitního příjmu na HD

Jsem laik a nevím, jestli mám koupit novou televizi nebo satelitní přijímač na HD. Jsem zvyklá používat k dosavadní televizi Mascom (má pouze několik skartů nikoli kabel HDMI) a k nahrávání pořadů rekordér s pevným diskem 160 GB. Uvádím požadavky, které mám na přístroje:
K nové televizi:
 malý rozměr - uhlopříčku asi 22 palců
 zabudovaný pevný disk
 možnost připojení na rekordér DVD pro přehrávání disků
 možnost mazání reklam při archivaci na DVD
 možnost sledování internetu apod. funkce (?)
K satelitnímu přijímači na HD
 připojení na televizi Mascom - dosavadní rekordér asi prostřednictvím skartů,
 zabudovaný pevný disk
 nahrávání více programů
 a další vymoženosti, které neznám.

Felix
Registrace: 6/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přechod satelitního příjmu na HD

bauercomp.cz nabizi samsung 24" okolo 5tis. 😀

kristian1
Registrace: 7/2016

@hobo

Tak to měřím,a mám tu 19 tak daleko jako NTB a vidím i pihy v obličejích ;) :) mohl bych ji taky písknout k NTB,ale to bych nemohl tady čučet a psát

korkoran
Registrace: 10/2006

Felix

vycházej z toho co máš nyní a vyměň jen co je nutné vyměnit,pokud jseš konzervativní,jak to čtu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Felix

Jak jsem psal, nejlepší je, když zajdeš do seriózní prodejny se sat. TV a necháš si poradit a předložit nabídky a pak se rozhodneš. Tady Ti poradí tak akorát to, že z hlavy budeš mít včelín a budou Ti tvrdit, že to co máš, je nesmysl.

ja987
Registrace: 1/2016

@tukan

Tobě není opravdu rady ani pomoci. Pro Tebe 22 není TV, ale pro Felix je to naprosto dostačující a vyhovující styl sledování pořadů TV. Tak ji nehaň její zařízení a nevnucuj své neopodstatněné názory. Uvědom si, že někdo rád holky, a někdo rád vdolky.

Felix:
Sat. přijímače HD se scart kabelem ještě existují, nebudu Ti vnucovat žádný, porozhlédni se na netu a vyber si sama dle Tvých požadavků.

ja987

@Felix

Některé STB HD se scart najdeš zde: http://satelitni-prijimace.heureka.cz/f:12525:1;22596:1;p:3846/ ale jsou i další možnosti hledání.

ja987

@pierrepetr

co my,co jsme koukali na to co mělo 8 palců a jmenovalo se to obrazovka a dávali jsme k tomu vodní čočku ;) :) ;)

korkoran

to ja987

Opravdu svoje názory nikomu nevnucuji, je mi to šumák. Není tady zaznamenána žádná slečna, která by někdy hledala radu, nebo pomoc. Jsou tady ale zaznamenáni různý zakomplexovaný úchylové, kteří se rádi baví na účet diskutujících. A i když Felix píše, že mezi ně nepatří, tak styl, jakým píše, o něčem napovídá. Každý at si domyslí...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

nevidím důvod koukat na menčí TV než je 32 palců . Znám plno lidí kteří koukají na tv v netebooku 15 palcovým a libují si , ani na 32 palců TV nejdou , to ji třeba má jeden kolega 7 m od počítače , že je to velký na něj , ALE ŽE JI CHTĚLA ŽENA TAK JI KOUPILI . Jo každý nechce velký krámy i já mám 32 palců a taky by neměnil za větší . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Neexistuje správna alebo nesprávna veľkosť Tv, existuje len správna alebo nesprávna kombinácia uhlopriečka/pozor.vzdialenosť/rozlíšenie.
http://carltonbale.com/1080p-does-matter/

name
Registrace: 5/2006

@standa111

To je můj případ,čučím na motor (19 palců),17,5 notbuck a 6 metrů na 40 manželky a co chci ,to vidím a vnímám :laughing: :laughing: ;)

korkoran

@korkoran

Kapitáne souhlas . R^

jjery
Registrace: 12/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra