![]() |
|
Gosat 7055(zebra mini) - LoadPřeji vám pěkný den. Mám před sebou Gosat GS 7055 hdi. Píše Load.Takže setting ko. Poslal by mi někdo odkaz na stažení opravného sw. Klidně i na zebru mini, která by měla mít stejný hw a tedy by mohlo jít udělat z tohoto přijímače rovnou zebru s fastscanem. Předem díky. SZ mám funkční. ![]() |
andel666
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Gosat 7055(zebra mini) - LoadStiahni si FW priamo zo stranok Gosatu. Iny FW Ti prijimac nevezme. Len postupuj podla navodu (vytvoris na USB presne zadefinovany priecinok do ktoreho nakopirujes stiahnuty subor, zasunies, zapnes, pockas..) |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
TrakyTen ti nepomůže, protože se jedná o stejný firmware, co je v přijímači, takže se nic nepřehraje. Proto potřebuji opravný sw a ideálně rovnou na zebru mini. |
andel666
![]() |
|
RE: Gosat 7055(zebra mini) - Loadjj, v tom mas pravdu, pusti Ti len novsi FW (ten isty alebo starsi nie). Napis supportu Gosatu, oni Ti opravny FW poslu. Nie som si isty, ze ci Ti Gosat zozerie FW pre Zebru. Su to (boli) Skylink Ready a tie maju uzavrety system, nenahras tam hocico. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Gosat 7055(zebra mini) - LoadNo, nez se tam zacne cpát opravny sw, tak by bylo dobry zkontrolovat filtrace ve zdroji a na hlavni pristrojove desce. Uz jsem videl par nafouknutych kondiku v tomto typu prijimace. Poslední sw z Gosat je myslim L9 na tento prijimac. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 675 |
![]() |
|
HYPERUž jsem kontroloval a vyměnil špatné. Dík za upozornění. |
andel666
![]() |
|
RE: Gosat 7055(zebra mini) - LoadVzhledem k tomu, že nemají potvrzený sw pro změnu Home TP, tak bych tam ten FastScan nedával. |
psevca
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
psevcaJá tam hlavně musím dát něco, protože teď nefunguje vůbec. |
andel666
![]() |
|
![]() |