![]() |
|
Šlágr TV a =jejich= HD přístrojKolegové, seč jsem pátral po netu i zde v diskuzích, tak jsem neuspěl. Podle asi 2 známých seniorů (fans ŠlágrTV) mě bylo sděleno, že ve vysílání Šlágr TV nabízejí nějaký HD přístroj v ceně kolem 1600Kč, který by měl být vhodný pro příjem nejen Šlágru, ale všech Skylink programů.Nevíte náhodou co to je? Jak už jsem psal výše nikde na netu jsem na takovou nabídku nenarazil... Díky za pomoc ;-) .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
BTW..Šlágr je zas šírený cez regionálne multiplexy Avisu. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@kaspiJe to toto: http://satelitni-prijimace.heureka.cz/synaps-zr-300/specifikace/#sectionDejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
@wolfDíky za moc info, fakt jsem našel na webu skylinku zvýhodněnou nabídku na tento přístroj. A ta cena je za Skylink ready přístroj určitě bezkonkurenční.Tak přemýšlím, že bych to vyzkoušel... .................
|
kaspi
![]() |
|
@kaspiPokud to bude podobný šrot jako cokoliv od Gosatu, tak nazdar bazar... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Šlágr TV a =jejich= HD přístrojZe Skylink přijímačů je v současnosti Gosat nejlepší. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Šlágr TV a =jejich= HD přístrojAle šrot je to furt.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
SirdaSouhlasím.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
jejich= HD přístrojSám jsem dnes byl překvapený,dostal se mi do ruky skaylinkready z roku 2010 podle sovtu a on čte všechno co mám doma ICE + čisté Irdeto dokonce v uni čtečce a navíc má ještě 2 CI sloty a ten obraz![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoránTyto karty čtou všechny Skylink ready přijímače, ale mají pouze irdeto čtečku a ne uni. |
sirda
![]() |
|
SaxonMěl jsem na mysli nejlepší ze současně prodávaných, je s nimi nejméně problémů (skoro žádné), až na ten nejlevnější model. |
sirda
![]() |
|
RE: Šlágr TV a =jejich= HD přístrojS Gosaty jsem zatím neměl ani 1 problém, přičemž jsem jich mezi známé umístil cca 15ks (od 7050 až do dnešní 7060). Vím, že to není moc, ale je to má zkušenost.Cílová skupina jsou tzn.dívači. Tzn.chci se dívat, nikoliv něco zkoumat. U nejnovějších přístrojů je i zcela bezvadný automatický fastscan, na což u levnějších přístrojů s uni čtečkou jsem nenarazil (tam buď fastscan nebyl vůbec, nebo se musel spouštět ručně-např.Ariva 203). .................
|
kaspi
![]() |
|
HD přístrojje to dizipa DS4H 35IRS |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Šlágr TV a =jejich= HD přístrojjen pro upřesnění - Synaps ZR 300, 1699kč, akce od =nich= pouze k ICE kartám, veškeré M7 karty ostrouhají + je to šrot - doporučuji nekupovat, je spousta "chybových" kusů, které přestanou reagovat, nafouknou kondenzátory, přehřejí se a restartují, nebo se pouze restarují jen tak - osobně jsem instaloval dohromady tři, které se po vybalení z krabice ani nezaply - asi jsem na to vybalování gramlavý.k těm GS - občas mě lidi volají, protože jim selže auto-DiSEqC - zkoušel jsem a nejpozději se chytil naposedmé tovární. GS 7055 údajně pálí karty - setkal jsem se pouze s jedním případem. |
a3ph
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
![]() |