Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

proc nejede slagr tv

Nevite nekdo proc nevysila slagr tv na zadne frekvenci ?

johr
Registrace: 12/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: proc nejede slagr tv

si tam zapni Rebel Tv to je jiná muzika R^

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

slagr uz zase jede.

Omlouvam se za za zbytecny poplachs tv slagr, uz zase jede.

johr
Registrace: 12/2009

škoda

už jsem dával chladit šampus :(

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda
Registrace: 3/2008

mně osobně

šlágr nijak nevadí, alespoň mám po obědě kam uklidit babičku, aby mě nesekýrovala, že neházím lopatou, když si chci zdřímnout...

a3ph
Registrace: 10/2016

Nechápu, co máte proti Šlágru,

já ho důchodcům přeji ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@kvasnak

souhlasím, ne každý chce koukat na MassTV

a3ph

Došli písničky.

dulin
Registrace: 1/2013

Nejhorší kanál. Mám 65 a nechápu jak to může někdo poslouchat.

tatin
Registrace: 8/2007

Tvl, nechápu proč v dnešní době ještě někomu stojí za to nadávat na libovolný tv program? Nutí vás ho někdo sledovat? NE! Zabírá místo pro jiný program? NE! Tak si laskavě přepněte na jiný z cca 40 volně šiřitelný CZ/SK programů, pokud je vám to málo, připlaťte si za dalších 120 cz/sk programů, je vám to furt málo? Naučte se německy, anglicky, rusky, polsky... a přepínejte od rána do rána mezi tisíci programy.
Ale prosím nepruďte v diskuzích, že je ten či onen program (nevhodné slovo) ;P

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

@tatin

souhlasím, jak vidím Peterku, začíná se mi dělat zle ;P

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda

proc nejede slagr tv

Nechapem,preco taka kritika.Ziadna svadba,plesy,zabavy bez starych ludovych pesniciek.by nebola.

mastru
Registrace: 7/2016

@kahuda

Proč se tedy na to díváš?Já když se mi něco nelíbí tak program přepnu a neprudím.100 lidí sto chutí,proč jim to nedopřát?

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

Ja se na to nedivam , ale obcas ti zahlednu u babicky na jeji tv. Lituji duchodce , co jim to cpou do hlav za kecy.

kahuda

ja zase ľutujem tých ľudí,ktorí pozerajú Narkózu,Hnoj a Novu.

stamar
Registrace: 9/2007

@stamar

Mně je líto zase tebe, že nejsi schopen uznat, že to co se líbí jiným, tak se nemusí líbit se Tobě. Každý má svůj vkus a svobodu sledování. V žádném případě to není důvod, abys je litoval.

Zkrátka, kde začíná svoboda druhých Tam končí svoboda Tvoje! A o tom demokracie je.

ja987
Registrace: 1/2016

jasný průzkum

trhu,když vypadne nova,nebo čt,vůbec se to nedozvím,když vypadne šlágr,jako naposledy 11.10.2016 ,měl jsem 8 telefonátů,co se děje,obrázek si každý může udělat sám,co se sleduje,klidně plivejte dál,já ty lidi znám osobně a šlágr TV prostě milujou,nedávno jsem byl u staršího páru,říkám,15.11 budou vypínat SD,tak se ještě do vánoc uvidíme,říkali,to nám je jedno,hlavně aby šel šlágr

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Když vypadne Nova, tak se to samozřejmě dozvíš dřív než u toho Šlágru, zase víme co je v republice nejsledovanější :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

souhlasím,ale až večer tady,když vypadne šlágr,tak mě volaj od 7.30hod,nemohou dospat

pierrepetr

pro doplnění

Šlágr taky nemám rád! Komu se ale líbí, tak ať se ne tu jedinou MAZANINU ze 109 programů Sky + Free s radostí dívá a kazí si zrak.

ja987
Registrace: 1/2016

ja987

ti co to sledují,většinou nepoznají SD a HD a tu mazaninu rádi poslouchají

pierrepetr

pier

To jsi pro ty důchodce zařídil ty to neustálé prodlužování vypínání? https://www.parabola.cz/clanky/5967/slagr-tv-brzy-skonci-na-puvodni-frekvenci-upozornuje-skylink/ :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Dobrý den všem.
Pánové,už se z těchto stránek opět vytratila úcta a tolerance jeden k druhému.Tyhle stránky nečtou jenom příznivci pop a rock (omlouvám se,jestli to nemám spisovně),ale i příznivci lidovky.Netvrdím,že se mě vše na Šlágr TV líbí,ale mějte prosím úctu k nám,kterým dobrá lidovka dělá radost.Podotýkám dobrá!Hezký den všem přeje Josef Z.

Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.

zavřel
Registrace: 3/2009

@zavřel

podpora z mé strany - upřímně nepoznám rozdíl mezi dobrou a špatnou dechovkou, ale radši budu s babičkou chvilku sedět u šlágru a strávím s ní chvilku jinak než na obědě nebo na nákupu. Chci tomu učit i svoje děti, aby si jednou sedli se mnou na DnB, nebo steampunk až se jednou bude poslouchat ticho.

a3ph

@zavřel

Josefe, dechovku mám také rád, skoro miluju. Ale na Šlágru podle mne drtivá většina toho (podle mne něčeho 4. kategorie) dechovkou zdaleka nazývat nelze. To ani neletělo kolem vilky Karla Vacka v okruhu 500 km. Rozlišujme kvalitu.
Komu se to ale líbí, nechť to poslouchá a kazí si hudební sluch třeba 26 hodin denně. Bránit mu v tom, ani nadávat mu nebudu.

kecal11
Registrace: 6/2016

zavřel@ Nikdo nikomu nebere Šlágr, ale ve svobodný zemi je možný říct svůj názor. Takže když se někomu jeví Šlágr jako odpad, tak to prostě může napsat a není potřeba ho za to hned peskovat.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra