![]() |
|
proc nejede slagr tvNevite nekdo proc nevysila slagr tv na zadne frekvenci ? |
johr
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 3 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvsi tam zapni Rebel Tv to je jiná muzika![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
slagr uz zase jede.Omlouvam se za za zbytecny poplachs tv slagr, uz zase jede. |
johr
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
škodauž jsem dával chladit šampus![]() Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
mně osobněšlágr nijak nevadí, alespoň mám po obědě kam uklidit babičku, aby mě nesekýrovala, že neházím lopatou, když si chci zdřímnout... |
a3ph
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
Nechápu, co máte proti Šlágru,já ho důchodcům přeji![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@kvasnaksouhlasím, ne každý chce koukat na MassTV |
a3ph
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvDošli písničky. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvNejhorší kanál. Mám 65 a nechápu jak to může někdo poslouchat. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvTvl, nechápu proč v dnešní době ještě někomu stojí za to nadávat na libovolný tv program? Nutí vás ho někdo sledovat? NE! Zabírá místo pro jiný program? NE! Tak si laskavě přepněte na jiný z cca 40 volně šiřitelný CZ/SK programů, pokud je vám to málo, připlaťte si za dalších 120 cz/sk programů, je vám to furt málo? Naučte se německy, anglicky, rusky, polsky... a přepínejte od rána do rána mezi tisíci programy.Ale prosím nepruďte v diskuzích, že je ten či onen program (nevhodné slovo) ![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
@tatinsouhlasím, jak vidím Peterku, začíná se mi dělat zle![]() Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
proc nejede slagr tvNechapem,preco taka kritika.Ziadna svadba,plesy,zabavy bez starych ludovych pesniciek.by nebola. |
mastru
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@kahudaProč se tedy na to díváš?Já když se mi něco nelíbí tak program přepnu a neprudím.100 lidí sto chutí,proč jim to nedopřát? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jjeryJa se na to nedivam , ale obcas ti zahlednu u babicky na jeji tv. Lituji duchodce , co jim to cpou do hlav za kecy.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvja zase ľutujem tých ľudí,ktorí pozerajú Narkózu,Hnoj a Novu. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@stamarMně je líto zase tebe, že nejsi schopen uznat, že to co se líbí jiným, tak se nemusí líbit se Tobě. Každý má svůj vkus a svobodu sledování. V žádném případě to není důvod, abys je litoval.Zkrátka, kde začíná svoboda druhých Tam končí svoboda Tvoje! A o tom demokracie je. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
jasný průzkumtrhu,když vypadne nova,nebo čt,vůbec se to nedozvím,když vypadne šlágr,jako naposledy 11.10.2016 ,měl jsem 8 telefonátů,co se děje,obrázek si každý může udělat sám,co se sleduje,klidně plivejte dál,já ty lidi znám osobně a šlágr TV prostě milujou,nedávno jsem byl u staršího páru,říkám,15.11 budou vypínat SD,tak se ještě do vánoc uvidíme,říkali,to nám je jedno,hlavně aby šel šlágr |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvKdyž vypadne Nova, tak se to samozřejmě dozvíš dřív než u toho Šlágru, zase víme co je v republice nejsledovanější :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSsouhlasím,ale až večer tady,když vypadne šlágr,tak mě volaj od 7.30hod,nemohou dospat |
pierrepetr
![]() |
|
pro doplněníŠlágr taky nemám rád! Komu se ale líbí, tak ať se ne tu jedinou MAZANINU ze 109 programů Sky + Free s radostí dívá a kazí si zrak.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
ja987ti co to sledují,většinou nepoznají SD a HD a tu mazaninu rádi poslouchají |
pierrepetr
![]() |
|
pierTo jsi pro ty důchodce zařídil ty to neustálé prodlužování vypínání? https://www.parabola.cz/clanky/5967/slagr-tv-brzy-skonci-na-puvodni-frekvenci-upozornuje-skylink/![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvDobrý den všem.Pánové,už se z těchto stránek opět vytratila úcta a tolerance jeden k druhému.Tyhle stránky nečtou jenom příznivci pop a rock (omlouvám se,jestli to nemám spisovně),ale i příznivci lidovky.Netvrdím,že se mě vše na Šlágr TV líbí,ale mějte prosím úctu k nám,kterým dobrá lidovka dělá radost.Podotýkám dobrá!Hezký den všem přeje Josef Z. Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
|
zavřel
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@zavřelpodpora z mé strany - upřímně nepoznám rozdíl mezi dobrou a špatnou dechovkou, ale radši budu s babičkou chvilku sedět u šlágru a strávím s ní chvilku jinak než na obědě nebo na nákupu. Chci tomu učit i svoje děti, aby si jednou sedli se mnou na DnB, nebo steampunk až se jednou bude poslouchat ticho. |
a3ph
![]() |
|
@zavřelJosefe, dechovku mám také rád, skoro miluju. Ale na Šlágru podle mne drtivá většina toho (podle mne něčeho 4. kategorie) dechovkou zdaleka nazývat nelze. To ani neletělo kolem vilky Karla Vacka v okruhu 500 km. Rozlišujme kvalitu.Komu se to ale líbí, nechť to poslouchá a kazí si hudební sluch třeba 26 hodin denně. Bránit mu v tom, ani nadávat mu nebudu. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: proc nejede slagr tvzavřel@ Nikdo nikomu nebere Šlágr, ale ve svobodný zemi je možný říct svůj názor. Takže když se někomu jeví Šlágr jako odpad, tak to prostě může napsat a není potřeba ho za to hned peskovat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |