![]() |
|
digi jde víc programů než máahoj právě jsem si zprovoznil digi tv měl jsem objednaný jen sportovní balíček jdou mi ale snad všechny možné programy tak se chci zeptat jestli je to jen na nějáký čas nebo jestli to s nima mám řešit (abych neplatil za další balíčky) |
Janek45
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: digi jde víc programů než máJde to každému do tý doby než technik pošle smlouvu na Digi a tam to musí zpracovat.Já to měl taky tak.Ničeho se bát nemusíš. |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: digi jde víc programů než mátak fajn díky |
Janek45
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: digi jde víc programů než máLol, proc sis to objednaval?? Abys sledoval bandu potetovamych namyslenych milionaru, kteri stejne nepredvadeji vykony sbych platu????![]() ![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
Lolem 123Je každého věc, jakého operátora si zvolí.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@Lolem123ty si tu liecis nejake komplexy?![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
RE: digi jde víc programů než máJaké komplexy? napsal jsem pravdu![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
![]() |