Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi jde víc programů než má

ahoj právě jsem si zprovoznil digi tv měl jsem objednaný jen sportovní balíček jdou mi ale snad všechny možné programy tak se chci zeptat jestli je to jen na nějáký čas nebo jestli to s nima mám řešit (abych neplatil za další balíčky)

Janek45
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi jde víc programů než má

Jde to každému do tý doby než technik pošle smlouvu na Digi a tam to musí zpracovat.Já to měl taky tak.Ničeho se bát nemusíš.

dusan1976
Registrace: 8/2014

tak fajn díky

Janek45
Registrace: 9/2010

Lol, proc sis to objednaval?? Abys sledoval bandu potetovamych namyslenych milionaru, kteri stejne nepredvadeji vykony sbych platu???? :))) :laughing: Rv

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

Lolem 123

Je každého věc, jakého operátora si zvolí.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@Lolem123

ty si tu liecis nejake komplexy? :lookaround: ale ak ti to pomaha, tak je to potom o.k.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Jaké komplexy? napsal jsem pravdu :laughing:

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra