![]() |
|
Samsung Evo a pevná karta ?Dá sa tento prijímač použiť na viac ako 2 TV ?Máme v rodine viacej kariet Skylink odpojených a jeden by chcel ísť na Samsung, ale má ešte pevnú kartu bez nálomu. Bude sa dať použiť v Samsungu ? |
Izol
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 158 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@pierrepetrsorry za double post -jestli to s next kartou bylo mířeno na mne, pak jsem na orcu měnil pouze hlavní kartu - next (prozatím irdeto) mám zaplacenou až do září příštího roku. Po výměně mi prostě skončila její platnost - patrně v závislosti na výměně hl. karty - nemaj to kluci ještě vychytaný. Jak říkám, prozatím mi to je docela šumák, ale pochybuju, že by mi tímto prostě smázli předplacený litr - ten následný humbuk kolem by asi nerozdýchali |
a3ph
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
a3phkarta je spárována a navíc bez ní ti přijímač ani nenabutuje,je součástí systému,nejen pro dekodování,jak jsme zvyklý koukat na očko,čt24,šlágr atd. bez karty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
a3ph omluvanějak jsi mě vnutil do mysli nextku,myslel jsem ajsku,proto to nedorozumění,jinak platí vše,co píšu |
pierrepetr
![]() |
|
@Izolohledně odpojených karet a výměn - skylink vždy umožňoval výměnu pouze zaplacených karet - tedy s aktuálně zaplaceným předplatným. Pro tebe by to tedy znamenalo nejdříve zaplatit na kartě službu, popř reaktivák a pak až měnit. Otázkou tedy je, jak tě která konkrétní karta vyjde a jak ji budeš chtít zaregistrovat. |
a3ph
![]() |
|
@pierrepetrto spárování nemohu potvrdit - nezkoušel jsem, nečetl jsem, nevím, ale je pravda, že číslo karty mám napsané na přijímači. Ze strany Skylinku mi to přijde jako hovadina, pokud nejsem vázaný smlouvou.S tim bootem jsi mě překvapil - nevěděl jsem a lituju, že teď nejsem u bábi - už bych jí do toho rýpal S tou Nextkou neva - já si myslel, že to tak nějak bude - placák |
a3ph
![]() |
|
a3ph vďakaa3ph vďaka za množstvo rád, len nechápem, ako môže byť funkcia prijímača blokovaná kartou aj na sledovanie nekódovaných FTA programov, pokiaľ je prijímač zaplatený majiteľom. |
Izol
![]() |
|
Izolto jsi špatně pochopil,na FTA koukat můžeš,pokud je tam karta strčená,je to jinak,než u běžných přijímačů,FTA šlo i bez karty,jen netuším,jak to dopadne při neplacení serpa víc jak rok,karta bude pravděpodobně vyřazena z databáze a pak přijímač můžeš hodit z okna,asi,nutno na tuto situaci počkat |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr omluvam sapetr omluvam sa, to je ale potom veľmi zle, ten prijímač je plne zaplatený a v prípade akehokolvek problému s firmou zákazník nič nemôže a prijímač je v podstate do koša. Ak je to tak, potom už rozumiem, čo je myslene ako špecifická skupina a to sú iba nasadení reklamní zákazníci, predsa obyčajný človek si to nekúpi. |
Izol
![]() |
|
@pierrepetrohledně těch FTA - teoreticky by to šlo odzkoušet s ještě nezaregistrovanou kartou |
a3ph
![]() |
|
a3phzkusím zjistit víc,těch otázek je víc,než jsem předpokládal,na to,že to vlastně nic neumí |
pierrepetr
![]() |
|
SamsungJestli ten přijímač je i jinak zajímavý, tak snad někdo časem upraví FW na normální, použitelný i jinde, jako i dříve u některých STB (Amiko, Opticum apod.) |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Samsung Evo a pevná karta ?To sotva, tyhle přístroje za to nestojí. Je to jednoúčelovka pro služby Skylinku. Akorát je s podivem, že si to musí člověk koupit místo toho, aby to operátor pronajímal ke službě, stejně jako to dělají i jiní operátoři.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |