![]() |
|
Samsung EVO-S (Skylink přijímač)Pro rodiče vybírám slušný a "bezobslužný" (ve smyslu ladění a aktualizace programů) přijímač pro příjem Skylink vysílání. Zaujal mě právě zmiňovaný Samsung EVO-S.V recenzích jsem se dočetl, že umožňuje pouze automatické naladění Skylink programů a že nemá manuální ladění. To by nevadilo, ale zajímalo by mě, zda v onom automatickém ladění jsou obsaženy i free programy z družice Astra 19,2°. Nebo to naladí jen programy, které jsou ve fastscan tabulce? Pokud někdo víte, prosím o odpověď. A současně žádám ostatní, aby neodpovídali tím, že je lepší Linux apod. Původně jsem měl pro rodiče vybraný GoSAT 7060, ale znejistěl jsem právě ve chvíli, kdy jsem se dočetl, že Skylink přejde z Irdeto na Viaccess Orca. |
coldric
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S (Skylink přijímač)pro rodice urcite staci ten gosat a bez zbytecnych iptv ktere vasi nevyuziji. sam ho mam a spokojenost. multibox hd sem taky dal pro starsi lidi a je jednodussi na vzhled osd i kdyz se dlouho nacita.a vubec bych se toho nebal ze se bude v budoucnu pouzivat orca. urcite bude mozne pouzivat soucasne karty jeste min. 5-8let a budou to i dal natahovat. a uz jsou doby pryc kdy jeden prijmac pouzival osm let. az az nebudou fungovat soucasne karty tak koupis novy. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@ sioga_bsJj, už jsem pro GoSat 7060 víceméně rozhodnutý. Díky. |
coldric
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |