![]() |
|
NC+ aktivace nové kartyUž brzo mi dorazí karta nc+ paket sport+Eleveny na 12 měsíců.Mám ten jejich origo dekodér Technisat.Jsem si všiml,že už tam není verze TVP 1 SD,NA KTERÉ JSEM MINULOU KARTU AKTIVOVAL.Na jakém programu se teda nyní provádí aktivace karty?Napadá mne TVP 1 HD.Je to tak?Dík za reakci... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: NC+ aktivace nové kartyTVP HD a cekat,zapisy na kartu chodi ve ctvrtek aspon ja to tak mam!!!Pak je jeste aktivace po telefonu. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: NC+ aktivace nové kartyZavolas na linku a pres automat das reaktivovat kartu , pres kanal TVP 1 HDPrvni nacteni teda trva o dost dele nez u Skylinku, aspon u me |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: NC+ aktivace nové kartyKarta ti přijde aktivovaná. Pro zápisy to nech na TVP1 HD - naskočí to do minuty. Na stránkách satsklepu jsou uvedeny u nabídky Canal+ sport jenom některé programy (ve skutečnosti se jedná o balík C+ Platinum - kolem 100 programů). Ty programy Eleven jdou i když je extra nezaplatíš - zkoušeno na 3 kartách v aktuálním období a na jedné co expirovala v srpnu, tak to na ní běželo od jejich spuštění - tuším v září 2015). |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
![]() |