![]() |
|
Nejde Skylink od 12:00Zdravím, mám televizi od Samasungu vyrobenou v roce 2015 a tento týden, již po třetí od minulý soboty mi přesně v 12:00 vypadne signál Astry 3 (Astra 1 jede bez problémů ) a pak zase naskočí až v 13:00, nevíte co s tím? |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Nejde Skylink od 12:00Musíš nad parabolu natiahnuť ochrannú fóliu, aby na ňu slnko tak nepražilo!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Nejde Skylink od 12:00Alebo ti tam nejaký "bezdomovec" pravidelne vysedáva na kábli, to preto tie výpadky!Prípadne treba ten kŕdeľ vtákov, ktorí sa preháňajú hore - dole po oblohe rozohnať z nejakou gumipuškou! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Nejde Skylink od 12:00Chodit v poledne na oběd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@honegeroV tvém případě bude asi potřeba asi ještě pár dní vydržet, protože již týden je v tuto dobu slunce v jedné přímce se satelitem na pozici 23,5°E a dochází k velkému rušení.Viz. kalkulačka zde: http://www.satellite-calculations.com/Satellite/sunoutagestatus.php VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMax +1Max má pravdu bude to tím. Každopádně pokud by problém pokračoval, skus zkontrolovat sousedy jestli jim v tuhle dobu nespínají nová čerpadla, nebo jiné rušivé zařízení - ale bude to spíš slunkem. |
a3ph
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
díkydíky , počkám ješte týden |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Nejde Skylink od 12:00.. anebo si pořádně seřiď parabolu. Mám na střeše parabolu, kterou jsem naposledy nastavoval při výměně lnb někdy v roce 2011 a nikdy se mi nic podobného nestalo. Pokles signálu sice nastane, ale nikdy ne takový, aby něco vyletělo. Fuba 90. Quad monoblock Inverto black ultra.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@DiaboltpSouhlasím. Pokles kvality signálu tento týden od 12:05 do 12:20 je výrazný, ale ve výsledku je to bez výpadku (parabola 85cm).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@honegeroA teraz vážne!Nastav, alebo radšej nechaj si nastaviť parabolu odborníkom a budeš mať svätý pokoj z výpadkami signálu! U mňa taktiež žiaden problém zo signálom! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
![]() |