Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde Skylink od 12:00

Zdravím, mám televizi od Samasungu vyrobenou v roce 2015 a tento týden, již po třetí od minulý soboty mi přesně v 12:00 vypadne signál Astry 3 (Astra 1 jede bez problémů ) a pak zase naskočí až v 13:00, nevíte co s tím?

honegero
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde Skylink od 12:00

Musíš nad parabolu natiahnuť ochrannú fóliu, aby na ňu slnko tak nepražilo! :))) :))) :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Alebo ti tam nejaký "bezdomovec" pravidelne vysedáva na kábli, to preto tie výpadky!
Prípadne treba ten kŕdeľ vtákov, ktorí sa preháňajú hore - dole po oblohe rozohnať z nejakou gumipuškou! :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Chodit v poledne na oběd.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@honegero

V tvém případě bude asi potřeba asi ještě pár dní vydržet, protože již týden je v tuto dobu slunce v jedné přímce se satelitem na pozici 23,5°E a dochází k velkému rušení.

Viz. kalkulačka zde:
http://www.satellite-calculations.com/Satellite/sunoutagestatus.php

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@SirMax +1

Max má pravdu bude to tím. Každopádně pokud by problém pokračoval, skus zkontrolovat sousedy jestli jim v tuhle dobu nespínají nová čerpadla, nebo jiné rušivé zařízení - ale bude to spíš slunkem.

a3ph
Registrace: 10/2016

díky

díky , počkám ješte týden

honegero
Registrace: 5/2015

.. anebo si pořádně seřiď parabolu. Mám na střeše parabolu, kterou jsem naposledy nastavoval při výměně lnb někdy v roce 2011 a nikdy se mi nic podobného nestalo. Pokles signálu sice nastane, ale nikdy ne takový, aby něco vyletělo. Fuba 90. Quad monoblock Inverto black ultra.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

@Diaboltp

Souhlasím. Pokles kvality signálu tento týden od 12:05 do 12:20 je výrazný, ale ve výsledku je to bez výpadku (parabola 85cm).

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@honegero

A teraz vážne!
Nastav, alebo radšej nechaj si nastaviť parabolu odborníkom a budeš mať svätý pokoj z výpadkami signálu!
U mňa taktiež žiaden problém zo signálom! ;)

mmiriboy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra