Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Amiko 8250

Zdravím chci se zeptat mám Amiko 8250. Když do něj nahraji setting a programy srovnám tak potom při dalším ladeni programu se všechny programy rozhazou do pozic ve kterých byly když jsem je poprvé skenoval. poradil by mi někdo jak to obejít děkuji. :)))

huhu
Registrace: 1/2013
Odpověď v diskusním vlákně

huhu

Ano,pri dalsom naskenovani ti tvoje usporiadane programi rozhadze,,a naladi podla tabulky skylink fastscan.Ono ti naladi cely skylink.

mastru
Registrace: 7/2016

RE: Amiko 8250

Ja to mam na Frresatu. A jak pises vzdy se to po dalsim skenovani programu rozhodi. Da se tomu nejak zamezit?

huhu

Ahoj.Pokud budeš doladovat jen chybějící transpordery,tak se stanice uloží nakonec,za ty,co už tam naladěné máš.A pak je jen posuneš,kde potřebuješ

pichac
Registrace: 11/2007

Máš nastavené nejaké obľúbené skupiny? /FAV/

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

U mňa sa to tiež rozhádzalo, tak som to vyriešil tak, že so spravil zoznam obľúbených programov. Tam sa už programy nerozhádžu.

Alibaba21
Registrace: 1/2011

huhu

Vzdy ti stanice rozhadze,pretože kopu nepotrebných stanic vymazeš a tym zmeniš ich poradie. .A znovu pri novom skenovani ti vsetky vymazane popridava..Jedine skenovať podla TP a zvoliť si vlastne poradie..

mastru

Díky moc za odpovědi.
Ale je to tak že poprvé jsem naladil všechny programy freeSATu a byli rozházené poté jsem je Seřadil podle sebe a uložil na flashku když jsem chtěl dohrát chybějící program S určitého transportéru tak se pochopitelně programy zařadili až na konec ale ty stávající se úplně rozházeli A nevím proč tak to asi vyřeším Tak jak píše Alibaba 21

huhu

huhu

Inač , tento problem neni len u Amikov..Maju ho aj Cryptoboxy.

mastru

Re:Amiko

Mně to A.nedělá !! Budu kacíř - nemáš náhodou nastavené a-z řazení programů ?! P. :)) R^

ralp5
Registrace: 9/2007

Ahoj. ralp5: nene nemám. já mam ještě Amiko 8340 a tam je to bez problému. Jinak u toho 8250 jsem to fakt musel přendat do oblíbených a pak to drží po dalším naskenování. ;)

huhu

@huhu

Dokud jsem ladil a dolaďoval jen ručně bez fast scanu, tak stále drželo pořadí cca 600 programů beze změny a nově doladěné se řadily na konec. Jakmile jsem asi před měsícem poprvé použil fast scan, tak od té doby ať seřadím, jak seřadím po každém doladění, i ručním, se to přepne na vše a přehází, jak je nastaveno pořadí fast scanu.
Pokud si chceš pohrát, tak bych dal tovární nastavení, tím se vymažou všechny programy a postupně vše ručně znovu naladíš bez fast scanu. Nemělo by se Ti pak po seřazení a případnému doladění seřazení přehazovat.

kecal11
Registrace: 6/2016

LCN je vypnute?

loop12
Registrace: 7/2007

@loop12

Je to stejné, ať je LCN zapnuté či vypnuté, nepomáhá ani po srovnání programů a zadání uložit jako výchozí nastavení. Stále po doladění se to přehází dle fast scan.

kecal11
Registrace: 6/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra