Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

motor dm 2200

Mám takový problém s tímto motorem,měl jsem motor strong 2100 už měl vůle tak jsem si koupil novější motor je vlastně skoro stejný jem má silnější nohu na parabolu,nechal jsem držák motoru na stožáru protože je to vlastně stejné jen vyměníte motor,nasadím nový a parabolu na motor a vlstně jsem nic nenastavoval motor byl na nule na něm mám hotbird mám polohu 14,7 tak je nejbližší nasadím kabely zapnu přijímač rozsvítí se kontrolka zelené barvy vypadalo to že vše bude ok,ale bohužel žádný program a to jsem zkoušel o stupen hnout s parabolou myslel jsem si že jí nemám v rovině s motor ale nebylo to mu tak a potom když jsem zkoušel otočit na jiný satelit tak to šlo ale začínala problikávat červená kontrolka a to hlaně na astře 23.5 a ještě netočí správně na západ když točím na 1w tak otočí na astru 4.9e a konec ještě jsem zkusil jí otočit manuálně co nejdál na západ a potom se automaticky vrátila už na 1w,ale ze 4.9e na 1w to nejde,podotýkám kabely mám novější a starý motor který jsem nakonec předělal zpátky ten funguje a zase na něm sleduji tv.Ptám se mám zkusit reset a nebo co si myslíte vy.Děkuji za reakce

pavel190
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: motor dm 2200

Můžeš zkusit reset motoru,případně i přijímače(někdy je to zmatené).Jak jsi popisoval to nastavení motoru a paraboly,to jsem tedy nepochopil.....zkus to nastavit znovu dle pokynů v rubrice ABC.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Nevím, ale pokud by to bylo stejné, tak Ti měl začít hrát hotbird, pokud ne, tak toč s parabolou na noze motoru, dokud hrát nezačne. Tady bych viděl možnou chybu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Ale stejně Tvůj způsob má hodně slabin, začni zase od piky/začátku/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

motor dm 2200

to točení na noze motoru jsem zkoušel a nic,když tam dám ten druhý motor okamžitě najede hotbird proto vím že to má nastavené dobře,zítra to vyzkouším znovu,zkusím to zresetovat a uvidím

pavel190

pavel190

kdo ti ten původní motor nastavoval???

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

já sám, všechny satelity chodí jen je to omezeno velikostí paraboly mám jen 85 starý motor má vůli když foukne vítr trochu líta do stran

pavel190

pavel190

tak šup,to bude malina pro tebe,všechno znovu a jedeš

pierrepetr

pierrepetr

tam bude jiný problém protože ten motor je stejný tak ten nový dám do stejného držáku kde byl ten starý s ničím nehýbu nasadím parabolu na ten nový na starém i novém mám rysky abych parabolu dal stejně když nasadím nový ani tuk nasadím starý hned naskočí signal

pavel190

Aha- rysky.

Kasr
Registrace: 8/2008

pavel190

no tak to nastav jako když děláš novou montáž,na motoru,nebo trubce je jedno,signál musíš najít,ona ta noha může bejt v jiným úhlu,tak elevace na parabole a jedeš

pierrepetr

pierrepetr

zkusím zítra a dám vědět

pavel190

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra