Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

EMP P.169-TW (S4/PCTW2) problém

Nastal mi problém, i po přečtení různých (i zde starších) příspěvků si i po mnoha pokusech nevím rady. A to - mám zmíněný DiseqC přepínač, který do teď fungoval, ale náhle přestal - nepřepíná povely/vstupy. Mám zapojeno 1ks pouze pro 1 STB takto:Vstup1-16E, Vstup2-EMP17/8 (Diseqc 1.0 1-2-3-4) přepínač výstup 8, Vstup3-28E, Vstup4-4+5W, mód provozu zvolen 2. Přijímač X403p. Ale zkoušel i jiné (3ks různé s 1.1). Propouští stále jen Vstup1 (16E) ostatní bez signálu, např. 23,5E mám DiseqC 1.0 - Port1 + 1.1 Port6/8, 28E jen 7/8 (a takto to dříve normálně jelo). Připadá mi že se jen nějak sekl avšak nikde není uveden "tovární" reset. Pokud někdo víte, můžete poradit? Reklamaci či kontaktovat někoho z EMP můžu v nejhorším taky zkusit.

Warpik
Registrace: 9/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EMP P.169-TW (S4/PCTW2) problém

Proč EMP až v nejhorším? Odpovídáme rádi a zdarma :-)
Jinak... softwarový reset se děje při každém vypnutí napájení . Dále bych zkusil zahýbat konfiguračními páčkami, jestli náhodou neztratily kontakt. Dále můžeme pokračovat na e-mailu support@emp-centauri.cz

fikus
Registrace: 11/2004
Odpověď v diskusním vlákně

@fikus

Děkuji za odpověď a radu, už se mi to podařilo opravit, problém byl ukryt v těch přepínacích páčkách a to ten že po zasunutí do plastového krytu se plechy (konkrétně ten kousek nad páčkami) prohnul a mírně asi hnul s páčkami do polohy ON, samozřejmě při kontrole (přepínání) to zase vyskočilo a po zpětném vsunutí do krytu zase zlobilo - přepínač na půdě, STB v dílně a žádný pomocník. Takže jsem jemně vsunul molitánek (neotvíral jsem box), aby se nepřimačkávaly ty páčky na plech, při výrobě bych doporučil proto na hořejšek spínačů nalepit distanční gumičku. Zatím díky a pokud by se to stalo i někomu dalšímu, tak ať ví kde může být problém.

Warpik
Registrace: 9/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra