Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S pev.dis

Dobrý den je tu někdo kdo má tento box od freesatu??? Poslední rok řeším s freesatem tento box nekolikrat mi ho menily protože nefunguje správne vetsinou když jsem na hd kanálech a přepnu na sd kanály tak hromadu sd kanalu mi zmizy a trva nejakou dobu nez zas nabehnou nebo musim dat naladit aby se ukazaly ma nikdo tento sami problem?? JE to dost otravne. Má nekdo ten smaí problem??
A druhy dotaz je někde na netu jsem videl ze v bazaru tento box nekdo prodaval kdyz ho koupim b ude fungovat? na box ktery mam doma tak mi freesta musi kartu sparovat takze mam obavu ze mi freesat na koupeny box nesparuje kartu a me no vubec nepujde. Dekuji za odpovedi

stk999
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S...

Kúp si poriadny stb /vlastný/ a daj si odpárovať kartu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

reee

jenze to mi zas nepujde nahravani pokud budu mit vlastni prijimac

stk999

To je zase nějaká novinka,že Freesat už nabízí pouze párované karty?

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

Ten Philips je ich box, nie?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

reee

jo to je primo jejich a kvuli nahravani to musi byt sparovane s kartou je to dvojtunerak

stk999

@stk999

Kdyż ho někdo odložil do bazaru tak je to asi krám.Já radím koupit svůj STB.

zeze
Registrace: 5/2011

Zdar,starý UPC box znám,byl párovaný v N3.Do koupě jejich boxu z bazaru bych rozhodně nešel.Myslel jsem to tak,že se vyprdneš na jejich box a pořídíš si svůj box pro jejich kartu (ICE) a nahrávky můžeš ještě mít v editovatelném tvaru (pokud to má význam).

hdpe
Registrace: 11/2007

Mám svoj Technisat DIGICORDER dvojtuner s HDD + 2 karty Freesat a pohoda. Box nekupuj - nemôžu ho predávať, patrí Freesatu !!!

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@stk999

jasne ze externy -samostatny sat. prijimac ma alebo moze mat nahravanie! Ja mam doma 2, UPC-freesat karty mam 1+1 (twin ci ako u nich volaju to ze jedna kopiruje prava druhej), obe su ICE -Irdeto/CW embeded, jedna je v CW (CryptoWorks) module a druha je v ich "UPC" CI+ Irdeto module sparovana s tou 2. kartou.
Co sa tyka parovania - to neznamena ze ta 2. karta mi neide v samostatnom CW/Irdeto CI module.- Niekedy ked na 1.karte vypadnu zapisy -po dovolenke atp.- prehodim kartu a normalne samostatne ide...
K

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra