![]() |
|
Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S pev.disDobrý den je tu někdo kdo má tento box od freesatu??? Poslední rok řeším s freesatem tento box nekolikrat mi ho menily protože nefunguje správne vetsinou když jsem na hd kanálech a přepnu na sd kanály tak hromadu sd kanalu mi zmizy a trva nejakou dobu nez zas nabehnou nebo musim dat naladit aby se ukazaly ma nikdo tento sami problem?? JE to dost otravne. Má nekdo ten smaí problem??A druhy dotaz je někde na netu jsem videl ze v bazaru tento box nekdo prodaval kdyz ho koupim b ude fungovat? na box ktery mam doma tak mi freesta musi kartu sparovat takze mam obavu ze mi freesat na koupeny box nesparuje kartu a me no vubec nepujde. Dekuji za odpovedi |
stk999
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S...Kúp si poriadny stb /vlastný/ a daj si odpárovať kartu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 619 |
![]() |
|
reeejenze to mi zas nepujde nahravani pokud budu mit vlastni prijimac |
stk999
![]() |
|
RE: Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S...To je zase nějaká novinka,že Freesat už nabízí pouze párované karty? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeTen Philips je ich box, nie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 619 |
![]() |
|
reeejo to je primo jejich a kvuli nahravani to musi byt sparovane s kartou je to dvojtunerak |
stk999
![]() |
|
@stk999Kdyż ho někdo odložil do bazaru tak je to asi krám.Já radím koupit svůj STB. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S...Zdar,starý UPC box znám,byl párovaný v N3.Do koupě jejich boxu z bazaru bych rozhodně nešel.Myslel jsem to tak,že se vyprdneš na jejich box a pořídíš si svůj box pro jejich kartu (ICE) a nahrávky můžeš ještě mít v editovatelném tvaru (pokud to má význam). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Freesattv Jejich PhilipsHD nahravací box S...Mám svoj Technisat DIGICORDER dvojtuner s HDD + 2 karty Freesat a pohoda. Box nekupuj - nemôžu ho predávať, patrí Freesatu !!! |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@stk999jasne ze externy -samostatny sat. prijimac ma alebo moze mat nahravanie! Ja mam doma 2, UPC-freesat karty mam 1+1 (twin ci ako u nich volaju to ze jedna kopiruje prava druhej), obe su ICE -Irdeto/CW embeded, jedna je v CW (CryptoWorks) module a druha je v ich "UPC" CI+ Irdeto module sparovana s tou 2. kartou.Co sa tyka parovania - to neznamena ze ta 2. karta mi neide v samostatnom CW/Irdeto CI module.- Niekedy ked na 1.karte vypadnu zapisy -po dovolenke atp.- prehodim kartu a normalne samostatne ide... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |