![]() |
|
Digi tv aktivaceChtěl bych se zeptat.Včera jsem jsi aktivoval digi tv na jejich lince.Ihned jsem jim poslal e-majlem občanku. Včera v 11 hodin ráno.Furt mi aktivační heslo neposlaly.Nevíte nikdo jak to dlouho trvá než ho pošlou. |
janko
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Digi tv aktivaceAsi nikdy na digy bych absolutně nespoléhal.Špatná zkušenost |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
@Pavel1975S takovou gramatikou teda určitě. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
RE: Digi tv aktivaceJe obdivuhodné, kolik se tady najde profesorů češtiny. Ať se tu zeptá kdokoli na cokoli, vždy se najde nějaký rozumbrada, který o dotazu ví kulový, ale musí se vypsat a tak aspoň nesmyslně a zcela zbytečně si musí a musí zacancat nesmysle, opravujíc naprosto neoprávněně a nemístně gramatiku diskutujícího. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: Digi tv aktivaceSchopnost ovládat svůj mateřský jazyk má právě vcelku vypovídající hodnotu. Neumět ani správně napsat slovo obsahující pouhá čtyři písmenka je opravdu umění. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
RE: Digi tv aktivacekecal11: Nemám pocit, že technicky znalý jedinec musí být analfabet...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
@PetrTPožadovat psát přesně dle pravidel č.j. technické machry je stejný nesmysl, jako požadovat např. po olympijském vítězi v hodu oštěpem, aby zaběhl půlku ve světovém rekordu.A zlob se třeba na mne, pokud někdo nepochopí o co se jedná a neví, co je to, když někdo napíše "e-majl", tak ten nechápavý analfabetem skutečně je. |
kecal11
![]() |
|
RE: Digi tv aktivaceDo půl hodiny. Musí to být kopirkou ne focené. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@kecal111. nesmysly2. opravuje - opravujíc je přechodník pro ženský rod Že se Ti po mnĕ stýskalo? ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Co je přechodník:1.) nevím 2.) neznám 3.) neumím 4.) nezajímá mne 5.) z č.j. jsem odmaturoval před víc než 40lety za "dostatečně" s odřenou zadnicí. Akorát vím, že je dnes 85. výročí od úmrtí T.A.Edisona, bez jehož vynálezů a objevů bychom dnes těžko sledovali satelitní vysílání. |
kecal11
![]() |
|
kecal11to si zvykneš,jsi tu krátce a tady se probírá všechno i pravopis ,nářečí chcou a nechcou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
kecal11k tomu Edisonovi,to byl výsledek pokroku,kdyby to nevybádal on,jistě by se našel jiný vědátor a slavil by dnes,nebo jindy |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJe to fakt, vynalézt něco je maličkost. Mám skoro vynalezené perpetuum mobile. Už jen dořešit maličkost, a to, aby se to po čase bez dodávání energie nezastavilo, a mám to. |
kecal11
![]() |
|
kecal11největší ztráty jsou ve vedení,koukni na naši vládu a senát |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrProč chceš, abych se koukal na naši vládu a senát? Aby se mi zase chtělo zvracet? |
kecal11
![]() |
|
kecal11nebuď měkej,řekni,kdy to bylo na nezvracení,jsem moc mladej |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJe do roka několik takových dnů. Občas konírnu Valdštejnského paláce, když senát nezasedá, pronajímají na semináře a významná celorepubliková jednání a to tam nesedí senátoři, ale obyčejní lidé. Senátorské lavice jsou celkem pohodlné (dá se v nich velice snadno usnout) a celý palác je z pohledu památkového, historického a kulturního velice pěkný a zajímavý. |
kecal11
![]() |
|
RE: Digi tv aktivaceKdyž Caligula jmenoval senátorem svého konĕ, vyvolalo to rozruch. U nás by to možná prošlo bez povšimnutí. Určitě by zapadl a moderátoři by získali ideálního hosta do televizních debat... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
![]() |