Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

ROSSIYA 24

ROSSIYU 24 z HB nam EU vypla?

dreambox 800 hd

lubo540
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 127
Odpověď v diskusním vlákně

@pf09

Napsal jsi to dobře a trefně, děkuju až teď, protože jsem byl v kavárně a potom sledoval football. Máš pravdu, jsem nepoučitelný, stále mě ale rozčilují lži komunistů a proruských kolaborantů. Pravda, musím se na to vykašlat, zvlášť, když s nimi mám sedmdesátiletou zkušenost. Marně si opakuju, že kdyby nelhali, bylo by to proti fyzikálním a hlavně jejich zákonům.

knawi
Registrace: 3/2007

RE: ROSSIYA 24

No vidíš, knawi. Mně zase rozčilují tvé pomatené bláboly ještě k tomu zde na parabole.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

knawi, pf09

Zdravím taky z kavárny :))) , fakt to tady s těma "světoběžníkama" nemá cenu, páč na základě webové diskuze ještě nikomu chybějící mozk. buňky v hlavě nedorostly, bohužel, je to marné, komu nebylo dáno... :(

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Souhlasím, už přísloví je pravdivé: "pošli vola do Paříže, komoň z něho nebude". Dobré, že?

knawi

@knawi

Kolik že Ti je let, když "mám s nimi sedmdesátiletou zkušenost" aneb je fajn, že net ovládají cca 85+ letí kmeti... nebo to bude jen o laciném pozérství? to spíše, pokud někdo spojuje dnešní Rusko s komunismem :-) k smíchu? Ne... Lidská ubohost je k pláči a politování

motanek79
Registrace: 10/2013

@motanek79

Tolik ne. Nar.1938. Samozřejmě, že mají s komunismem mnoho společného, přečti si Světlanu Alexijevičovou, pokud nejsi z generace, která už číst neumí. A nejen Rusové, bohužel i my.

knawi

@knawi

za prvé Ti rok narození ani náhodou neveřím, za druhé je KP v Rusku stranou s naprosto marginální podporou, v RF vládne tvrdý kapitalismus, pokud bych někde mimo Venezuelu a KLDR vidět komunistické prvky, je to naopak €urosojuz...

motanek79

@motanek79

To není jenom v politickém systému, to je hlavně v charakterech lidí. I v tvém. BTW, když nevěříš, tak jdi do háje, nemáme se o čem bavit!

knawi

@knawi

Jsem rád, že Ti ruply nervy. Přesně na tohle jsem čekal... ale měl by ses šetřit, když je Ti 78!!

P.S.: Nemám rád (nevhodné slovo)y/nádivy/pozéry/lháře

...z mé strany k někomu, u nějž mi "klesá IQ" vše

motanek79

puvodne jsem se k tomu hnoji ani nechtel vyjadrovat.nicmene.
no to by me teda nenapadlo ze se tady kvuli jedny blby zpravodajsky stanici strhne takova bitva. ale je jasny ze je to bitva o Prahu ! ten Zeman nam ten narod pekne rozdelil a rozestval !
je jasne ze kazda zpravodajska stanice ma svuj specificky pohled na svet a udalosti a propagandu !
co se tyka CT24 tak si nemyslim ze by byla proevropska a proamericka. Ct1 a CT24 je jednoznacne vladni medium.Sobotkovci a spol.napriklad Kubal.a z toho pohledu protiEvropska ! a nase budoucnost je bohuzel jednoznacne mimo Evropu.! ceka nas osud rusko-asijska kolonie ! 😃

jam fm
Registrace: 10/2016

@jam fm

ad "puvodne jsem se k tomu hnoji ani nechtel vyjadrovat..." a kterápak duplicitní (k zabanované?) 24h stará registrace ty jsi, hm?

motanek79

Motanek

Kazdej nemusí být hned duplicitní jako ty:) Snad si nemyslíš, že se neví kdo jsi?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tvrdit,že ČT1 a ČT 24 jsou provládní media může jen velmi omezený člověk.Co takhle TOP 09-Kalousek je tam jak doma.

jjery
Registrace: 12/2012

@motanek79

ses mimo kamo. pane honánek chytil ses presne sam na sebe ! misto toho aby ses venoval obsahu prispevku tak lozis po foru a vyhledavas spekulace. odpovim ti tedy ve tvem stylu. takze chces rict ze jsem pred 24hodinami neumel cist ? 😀

jam fm

@jjery

ano CT24 je provladni medium. plesata blondyna je tam take kazdy den a nekolikrat. ale ono to neni o tom kdo a jak casto se tam objevuje.ale. o tom stylu prace a zpusobu zpravodajstvi toho media ! 😀 jednostranny a zaujaty pohled chces-li !

jam fm

@jam fm

Já nikde "nelozim" (co je to za terminus-technicus?).... tipnul jsem si podle počtu 4 příspěvků :-)

motanek79

@Saxon

Opravdu nevím, co/koho máš na mysli.

motanek79

Ja si jen prihodim s tim ze neznam horsi zpravodajskou televizi nez CT24, realne. Jeste kor v kontextu "verejnopravnosti" - cista politicka propaganda, nic vic. Slape je na paty Euronews, tvrde "bruselska" hlasna trouba, ale jinak - pokud chcete mit omezeny jednorozmerny pohled na svet, dal sledujte jen CT24 a hlavne tomu vsemu co tam reknou verte. Ostatni at aspon obcas prepnou na BBC World News, CNN, Al Jazeera Int. RT, CHannel 5 Ukraine, i tu Rossia 24 treba (byt RT je na vyssi urovni) a dalsi. A at treba nekdy i nad tim trochu premysli. A nekdy je fakt dobre si recist i neco malo z historie. Svet neni cerno-bily, nikdo a nic neni absolutnim dobrem (a nad absolutnim zlem by slo taky dost premyslet, hlavne v souvislostech)

Lucifer

@Lucifer

S tím ukrajinským 5 kanálem jsi "trochu" vedle, ne? Bez ohledu na můj názor na ten onen systém je Ch5UA největší propaganda od dob Goebbelse. Jinak zastávám názor že každý jedinec by se měl postarat o sebe tak, aby jej žádné "objektivní a vyvážené" zprávy nemohly rozhodit :-)

motanek79

@Lucifer

RT je na vyšší úrovni, to jo. Několik redaktorů už to u nich vzdalo. :-)

pf09
Registrace: 8/2010

@ motanek79

Ano, i Porosenkovu hlasnou troubu je dobre sledovat, a dat si to do kontextu - treba i s tim co se tvrdi u nas a jinde. Tak to bylo mysleno. ;) TV je vlastnena Porosenkem, vemte si ze by u nas mel Bohus svoji vlastni celoplosnou TV. Ale zas ono - s Babisem nejsme zas az tak mimo, no. ;)

Lucifer

@Lucifer

Tak v principu máš samozřejmě pravdu... je dobré sledovat média obou/všech stran a udělat si vlastní úsudek. 5 kanál mám pocit vlastní Kolomojskij

motanek79

https://en.wikipedia.org/wiki/5_Kanal_(Ukraine) - "5 Kanal (Ukrainian: 5 канал; English: Channel 5) is a television station in Ukraine controlled by businessman and President of Ukraine Petro Poroshenko."

Lucifer

@Lucifer

aha, tak Kolomojskij má 1+1/2+2... odpad obsahový i technický :)

motanek79

Aj tu demokrati vidia, aka je demokracia na ukrajine a co sa zmenilo. Kanal kontrolovany prezidentom!!! Taky isty z.mrd prezident, ako predosly! A "demokrati" budu tlieskat ukrajine pre zmeny rezimu.

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 127

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra