Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

parabola Gibertini 100 nastavec na LNB

saťáci.mate s tim nejakou zkusenost? na hmsat je v nabidce nastavec na parabolu Gibertini pro dve LNB za 12€. jedna se mi o to jestli tento nastavec je vhodny na vsechny typy Gibertini a hlavne jestli toto reseni je vhodnejsi a z hlediska serizeni sily signalu lepsi nez klasicky brejle na dve nb tri LNB ? 😀

kristian1
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabola Gibertini 100 nastavec na LNB

Pokud myslíš ten "výškově" nastavitelný držák na jedno lnb, tak ten je vhodný jenom k multifokusu "kolejnici" na 1až4 lnb. aspon tak tomu rozumím já...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

ne ne.myslim drzak dvou LNB.jsou ty oka umisteny jakoby na boku od toho plocheho profilu.nevim jak to vysvetlit.

kristian1

je to pod odkazem Gibertini. schielhalter gibertini mfp 2-40 xp premium 2 fach. se to jmenuje 😀

kristian1

dal bych obrazek ale nejde mi to 😀

kristian1

Je to na paraboly "premium", sice doma gibertinku mám, ale obyčejnou, to znamená plastový držál lnb, který se zasouvá do hliníkového profilu. Premium nemá plastový držák, je kvalitnější, ale jestli je to kompatibilní, Ti potvrdí někdo, kdo ji má. Ode mne to je jenom doměnka...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

jo tak diky.ja mam prave taky tu s tou plastovou uchytkou ktera se zasune do profilu.no z toho obrazku to vypada ze by to tam mohlo pasovat.mohlo. 😀

kristian1

Gibertinky: L-plastový držák, XP-kovový držák,a SE - kovový držák, ale jiné kovové rameno, na způsob plastového Fuba 85. Chtělo by to pořádně skouknout, protože ta SE bude asi jinak.

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra