![]() |
|
DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioMám Technisat Technistar S3 ISIO a v něm Modul-Novou Digi. Všechny programy fungují bez problému až na ČT1 HD (SVT). Obraz ČT1 HD je bez problémů, pouze na něm svítí informace Karta není vložena (Což není pravda, je vložena správně, ostatní programy fungují) Problém je, že nejde zvuk. Dolby Digital mám v menu zapnuto, formát audio HDMI nastaveno na PCM, ale zvuk prostě nejde. Poradí mi někdo v čem je zakopaný pes? |
krejcim
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioA co ti na to rekl prodejce teto super kombinace ?? A karta neni vlozena je pravda, protoze ten technisrot ceka kartu Conax, kterou vyuziva UPC (predvolba CT1 HD). |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioNevím co prodejce,ale oficiální zástupce firmy Technisat o problémů ví již 4 měsíce.Mám Technisaty u švagra ISIO S3 a dvojtunerák ISIO S.Na zlaté staré DIGI v CI+ modulu šlapalo vše jak má,tady to audio nejde.Nejpravděpodobněji je chyba u Technisatu.Je velmi smutné,že se to neřeší,klidně jim zapůjčím kartu i s modulem.Firma Technisat přeci musí během dopolední směny sdělit,"ne chyba není u nás,je to nestandard v tom a v tom",nebo "chyba je v našem zařízení,lze-nelze odstranit",tečka-popel.@Koudelka-karta je v modulu a Technisat ji "vidí" ,pouze u ČT1 HD je tato hláška. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeJak vidis tak firma Technisat nemusi ani po 4 musicich vubec nic a v pohode se na to vykaslou a stale se najdou dalsi, ktery jim zase sednou na lep. Duvod problemu je velmi jednoduchy, dodrbana sbernice ci+, je to proste takova casovana puma. I ty nejlevnesi stroje funguji, viz takovy openbox s3 ci hd, ktery ma take ci+ sbernici, ovsem nezfusovanou![]() |
koudelka
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioZdar,bohužel přístroje byly zakoupeny v souvislosti s modulem CI+ pro starou DIGI TV.Jednak tehdy moc na výběr nebylo (CI+,AAC),jednak to šlapalo a v tom dvojtuneráku jede i SKYLINK ,rovněž bez problémů.Pokud je to dodrbaná sběrnice CI+ je to hardware problém (takový malý VW TDI v USA) ![]() ![]() |
hdpe
![]() |
|
@hdpeVer mi, ze i tehdy bylo na vyber, aby splnovalo podminku CI+ a AAC a Skylink, ale musis rozlisovat prodavace od podavace. Odpoved bude takova, ze se o tom vi a resi se to a ze to dekuji za pochopeni. Skutecnost bude takova, ze Technisat nic resit nebude, protoze u nich je prece vse v poradku a ty budes rad,ze mas predvolbu CT1 HD pro UPC, tu hlasku si vzdy odstranis a je to. |
koudelka
![]() |
|
Vláknoje tak nějak o digi.Jenom pro zajímavost ten obraz na DS1HD je o něco lepší než jak tomu bylo v nedávné době nebo už potřebuji silnější brýle?Nahrál jsem čisté dva poločasy z dneška z obou zápasu a už je zabrané místo na disku téměř shodné z dříve nahranýma poločasy z DS3HD.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioKrejcim, co menu Cam modulu DIGI TV, není tam nahodou moznost volby hlasek vypnout a zapnout? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioChlapi,nejde o "hlášku" u tohoho ČT1 HD (SVT),prostě nejde zvuk!Je tam samostatná stopa AC3 ,kterou prostě Technisaty u tohoto virtuálního operátora DIGI TV (příznak SVT) nedekódují .Modul je NAGRAVISION 3 (párování CAT7),obraz se dekóduje a zvuk ne.Proto u této služby budou patrně TECHNISAT hojně využívat neslyšící![]() |
hdpe
![]() |
|
@hdpeJe to přesně tak jak píše hdpe, asi jsme ale jediní dva v republice kdo s tím má problém, takže to asi nikdy nebude vyřešeno. |
krejcim
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioTen priznak SVT znamena virtualnu poziciu operatora ? Dik.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioTak zvuk ČT1 HD (SVT) mně u DIGI také nefunguje (a to mám jeden z nejnovějších Technisatů - Technicorder ISIO STC). Ale protože ČT mám u Skylinku, tak to ani moc neřeším. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@jirka67Tak už jsme tři :-) Technisaty si s tím prostě neporadí. Vantage HD7100S xy let starý to dá v pohodě. |
krejcim
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioToto mi odpověděli z Omka:Dobry den, ano, situace u vsech modelu s privlastkem ISIO se ma tak, jak popisujete... Problem jsme vyrobci reportovali nekdy koncem prazdnin, letosniho roku, zatim vsak bez odezvy vuci nam. Zda nejaka aktualizace bude resit i tento "handicap" pro abonenty DIGI TV a kdy, to nemame moznost odhadnout. |
krejcim
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) Audiono to jsem zvědav, zda mi odepíšou to samé. Zrovna dnes jsem do Omko posílal dotaz na zvuk ČT1 HD na DIGI. Konkrétně mám Technicorder ISIO STC, což je myslím stále jejich prémiový produkt. Tak snad to Technisat bude nějak řešit. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: DigiTV - ČT1 HD (SVT) AudioProč by to měl řešit Technisat? Ať si to vyřeší ti nepovedenci z Lamy, kteří neumí používat korektní zvuk, o nesmyslu AAC pak ani nemluvě.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
![]() |