![]() |
|
Problém s dálkovým ovladačem SamsungMám cca měsíc televizi Samsung a když už jsem vyřešil ty tzv. problémy s laděním kanálů přes satelit a nikoliv Skylink, tak se objevil takový problém s dálkovým ovladačem. Nevím proč, ale nefungují 2 tlačítka na DO = tlačítko GUIDE a tlačítko TOOLS. Vyzkoušel jsem i výměnu baterií, ale tím to není a všechny ostatní tlačítka fungují. Třeba je nějaký "fígl" v nastavení nebo už nevím čím by to mohlo být. Stalo se už to někomu a poradí? Nechce se mi věřit, že by byl ovladač za takovou krátkou dobu vadný...Díky |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungJeště teď jsem udělal takový pokus,že jsem vyzkoušel jiné DO od menší televize Samsung z ložnice = všechno s ním funguje až opět na tlačítka GUIDE a TOOLS. Takže je zřejmě nějaký problém v telce a nikoliv dálkovém ovladači... |
Donic
![]() |
|
..vyzkoušejte..vyzkoušejte,pokud máte mob.tel. s fotoaparátem,tak dejte fotoaparát na focení a na naproti zmáčkěte tlačítko u DO,které Vám nefunguje. Pokud uvidíte v mobilu světýlko,tak je tlačítko ok.Když ne,tak je tlačítko nefunkční. |
Buvol
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungMozno ked sa vyvojari vyspia z opice, dorobia funkciu v fw. Teoreticky ak je to nova telka, moze byt ze aktualizacia fw to v buducnosti ozivi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungAle na aktualizáciu nových FW do Samsungu je podmienené,mať TV pripojený trvale na NET,inak mu nič nepríde.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungAle všechny tlačítka fungovaly...až nyní přestaly. Jinak FW mám poslední aktualizovaný a jsem stále připojený na internet. Ovšem proč zrovna nefungují ty 2 tlačítka, toť záhada... |
Donic
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungPoradím,skús sa opýtať tam kde si kupoval ten TV Samumsung,alebo si vyhľadaj kontakt na servisné stredisko Samsungu,čo ty na to?My nemáme krištáľovú guľu,aby sme ti vedeli povedať prečo ti to nefunguje,ako má.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungChoď do predajne a požičaj si druhý ovládač a uvidíš, kde je chyba. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
nebo ovladačsebou k prodejci |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@DonicTovarne nastavenie a vsetko nastavit odznova. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungNakonec jsem musel udělat to tovární nastavení = "obnovení" a poté všechno nastavoval odznovu a ručně ladil kanály. Teď už všechna tlačítka opět fungují, takže to nebyl problém na dálk. ovladači. Jen doufám, že to nebudu muset takto dělat pořád, to by byla docela pěkná pakárna![]() |
Donic
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungKanály si můžeš hodit na flešku,ty znova ladit nemusíšDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Problém s dálkovým ovladačem SamsungAj mne sa to raz stalo,hneď na začiatku ako som ho kúpil.Pomohlo odpojenie kábla od siete a znova pripojenie.Odvtedy je už pokoj.![]() VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
![]() |