![]() |
|
Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)Namontoval som staršiemu kamarátovi Magio IPTV na 2 TV (router ZTE II). Druhá Magio box je bez nahrávania. A vraj, keď žena začala na"hlavnom" boxe nahrávať, jemu sa nedali na druhom (tom bez nahrávania) prepínať programy. Nevedel mi ale povedať, či žena nahrávala HD alebo SD program. Nechcelo sa mi tomu uveriť, zavolal som na techn. podporu Telekomu a tam mi povedali, že ak sa nahráva HD program, je to možné. Tak to je ozaj v perdely. To je tento systém na 2 TV taký slabý? A to som ho chcel preveriť: Sledovanie 2 HD programov, nahrávanie HD programu, nejaké to sťahovanie z Internetu - všetko súčasne.Aké máte skúsenosti? VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 333 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)ak si na metalike, tak sucasne mozes sledovat 1 HD a 1 SD stream alebo jeden sledovat a druhy nahravat. na rychlost internetu to nema vplyv. ak si na optike tak tam je sucasne mozne sledovat 2 HD a 2 SD streamy. pocet povolenych streamov zistis v menu / nastavenia / vseobecne/ informacie o systeme / systemove zdroje.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)Je to metalika.Predpokladám, že hovoríš o "kapacite" Motoroly a nie celej "zostavy". Takže musím pani zrejme odporučiť, aby si nahrávala SD programy a neobmedzovala muža v prepínaní... VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 333 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)mam iba 1 box, takze to neviem z vlastnej skusenosti, no obavam sa, ze to je kapacita celeho pripojenia (teda zostavy nezavisle na pocte boxov). metalicke pripojenie jednoducho nepusti vacsiu kapacitu![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)hoci tych SD streamov by mohlo byt viac, ak nesledujes HD. mam magio takmer od uplneho zaciatku a v casoch, ked este nevysielali HD stanice som mal kapacitu 4 SD streamy.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)4 SD streamy, čo tiež vypovedá o kvalite a dátovom toku Magia. to je hodnota, ktorú Telecom nikdy nechcel pustiť von. Pamätám sa na debaty v rozhlase v on-line diskuzii, keď marketingový manažér točil a točil a po štvrtom rovnakom dotaze od poslucháča odpovedal, že "dátový tok bude dostatočný".![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na Magio box Motorola (2 TV)dtto, odpoveď na to, ako sa môže zmestiť na 60GB HDD či koľko mal ten box vtedy niekoľko desiatok hodín záznamu... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
![]() |