Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

oscam sh4 - problem s NDS dekodovanim

zdravim. chtel bych se vas na neco zeptat.

asi rok jsem kazdy den pouzival oscam na muj amiko alien 2 (pouzivam jenom spark), ale najednou dneska prestal prichazet control word klic u nds, ale zajimave je, ze neprichazi jenom cw0. cw1 prijde v pohode a taky v pohode dekoduje. z nejakeho duvodu jednoduse prestal prijimat cw0 klice, protoze to vypadne jenom na 7sec, tudiz po dobu fungujiciho (neprijateho) cw0. dela to u vsech nds kanalu (sky de, sky digital...). vsechno fungovalo v naprostem poradku, az do ted, kdyz si to proste znicehonic reklo, ze nebude prijimat cw0. ostatni kodovaci systemy dekoduje v pohode, jenom tady bude neco spatne...

jedna se o verzi amino-sh4 a zajimave je, ze tu stejnou chybu zacal delat i ncam 1.1 pro sh4, ale v mgcamdu nds kanaly dekoduje v pohode, takze oscam (ktery jeste pred par minutama pracoval v naprostem poradku) a ncam zacli stavkovat. zkusil jsem i stahnout novejsi verzi oscamu, ale ani to nepomohlo (ma stalice byla 10660)

na nds kanaly moc casto nekoukam, ale pokud by nebylo jine reseni, tak jeste prehrat software, ale to bude az ta posledni moznost...

setkal jste se nekdo s podobnym problemem? ocenim kazdou radu. diky moc R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: oscam sh4 - problem s NDS dekodovanim

Já třeba s tímhle nemám problémy co popisuješ
http://www.supportsat.eu/download/sh4/oscam

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku