Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.10.2007, 23:44.43

zaslepený slot na karty

Při koupi Golden Interstar DVB-T/S 8700CRCI Premium mi bylo řečeno, že má dvě pozice na karty (po přehrání software na cryptoworks) a jeden slot na moduly. Až po delší době jsem zjistil (koupě další dekódovací karty), že vrchní (první) pozice je snad falešná, že to jen vypadá jako zdířka, ale karta tam nejde zasunout. Je to normální?
uživatel
eduard
06.10.2007, 23:51.38

RE: zaslepený slot na karty

je - ma jednu citacku.
uživatel
grantec
07.10.2007, 00:05.18

Díky moc.
uživatel
eduard
07.10.2007, 00:11.21

nekoukej na díry a čti prospekt
uživatel
pierrepetr
07.10.2007, 00:20.31

No už je to pár let, co mám raději díry než prospekty. ;-) Už je mi to jasné, tak se v tom nemá smysl pitvat, prodejce to trošku popletl, to je celé.
uživatel
eduard
07.10.2007, 00:25.45

Pár let??DVB-T/S 8700CRCI,máš to v záruce .
uživatel
pierrepetr
07.10.2007, 07:58.17

Zdravim, pokud prodejce prohlasil ze STB ma dve ctecky a ve skutecnosti tomu bylo jinak, je mozne to kvalifikovat jako klamani spotrebitele. Je to vec ve ktere je vhodne se v obchodni praxi vyhnout, protoze z toho u znalich zakazniu kouka pekne maler v podobe navstevy COI atd...
uživatel
linuxik
07.10.2007, 10:25.33

No ono je to složitější - bylo to jen řečeno, takže na papíru nic nemám. A jelikož dal do druhého slotu i kartu a já neměl potřebu dosud dávat další, nepřišel jsem na to. Že tam bude falešná zdířka by mne vážně nenapadlo. :-) A podle všeho to je i u novinky xspeed nebo jak se jmenuje. Nevím, jestli to dělají se dvěma pro jiné trhy, nebo jestli jsou ještě jiné vyšší modely, které tady nemáme ... jinak my smysl toho proč to tak je uniká. Každopádně díky za odpovědi, alespoň už z toho nejsem jelen. :-)
uživatel
eduard
07.10.2007, 10:27.12

mi :-)
uživatel
eduard
07.10.2007, 14:54.13

ty panely dělají pro více modelů a u těch levnějších ty díry nevyužívájí
uživatel
pierrepetr
07.10.2007, 15:41.42

No jo,...

No jo, Golden Interstar to jsou pěkné s.... i bez toho. Tyto finty dělá více PODznaček a rádoby značek. U některých je sice díra, ale karta spadne dovnitř protože tam není čtečka.
uživatel
HiFiOK
07.10.2007, 21:56.56

HiFiOK

musím se opakovat pokud to nestačí jednou"nekoukej na díry a čti prospekt"
uživatel
pierrepetr
07.10.2007, 23:20.12

to pierrepetr

Sory za ostřejší slova, ale už to začíná být trapné. Než jsem to kupoval, nevěděl jsem o sat-digi skoro nic. Takže jsem montérovi řekl, že chci model co umí pozemní, satelit, motor a má dvě čtečky na české karty. Kartu Gitalu mi tam hned v den montáže dal a jelikož jsem viděl dvě štěrbiny a jednu větší, neměl jsem důvod pochybovat o tom, že to má dvě čtečky a jeden slot na CI modul. Že jsem se krutě mýlil jsem zjistil až včera. :-) Nedělám z toho třetí světovou, beru to sportovně a vidím, že jsem ještě málo nedůvěřivý. :-) (A to mi okolí tvrdí opak.) Tak stát se mi co popisuje HiFiOK, tak mne snad klepne. Už se v tom nebudeme pitvat, už vím na čem jsem i bez čtení prospektu.
uživatel
eduard