Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Technisat Digicorder T1 PVR

Zdravím Vás, poradil by někdo nebo se mě zablokoval tento DVB-T přístroj jak jej odblokovat ? Na obrazovce je vidět "instalace" ale přístroj nereaguje na povel dálkového ovladače (ovladač funkční i baterie ok) dík za každou radu

papay
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Digicorder T1 PVR

keď dobre gulgim, tak toto je pomerne starý prístroj?
nevytiahol si ho zo zásuvky alebo nezresetoval vyp tlačítkom počas inštalácie?

čo tam inštaluješ? to sa dostal sám do tohto stavu alebo nejakým download softvéru?

Dagy2
Registrace: 11/2010

původně jsem chtěl najednou vymazat Tv stanice a znova naladit a omylem jsem potvrdil tovární nastavení, a naskočí obraz kde mě vyzývá ke spuštění ladění ale nejde to potvrdit OK (jak jsem psal ovladač+baterie ok) prostě přístroj nereaguje na povely dálk.ovladače....................

papay

OK, takže prístroj nebootuje dokola resp. nebootuje nekonečne, ale proste stojí a čaká na OK a ty ho nevieš zadať pretože nereaguje na DO.
potom zrejme továrnym nastavením si zresetoval všetky nastavenia, včítane nastavenia DO v prístroji. Po továrnych nastaveniach sa nastavilo DO na =1.
Ty máš zrejme nejakým činom ale v DO navolené SAT=2. Nastav na DO SAT na 1 (tvoje DO vie ovládať dva SAT prístroje a TV) a pôjde to.
zrejme sa to robí výberom tlačítka SAT1 + OK, resp. pozri návod pre tvoj prístroj.

Dagy2

děkuji za reakci, ale tak jak píšeš o tom dálk. ovladači i to jsem zkoušel kombinaci SAT1+OK nebo SAT2+OK a zatím nic

papay

Hurá, Dagy2 už dostal rozum Technisat, ano byla to změna na dálk.ovladači SAT1 za SAT2 akorát ta kombinace dělá SAT2+OK a pak ještě EXIT a už to jde--------dík,dík za radu

papay

R^ R^ R^
tak nech ešte slúži kým nevypnú DVB-T

Dagy2

jasně- je ten přístroj připraven na důchod než se spustí DVB-T2 R^

papay

@Dagy2

Zdravim, toto si cital?:
https://www.parabola.cz/forum/topic-90468/

krikri
Registrace: 3/2010

necital, bol som dlho prec

ale vieme, že MediaPort už je off.
Používame s STC Techniport pre úpravu settingov, zálohu zoznamov R/TV/WWW a aj pre prenos nahrávok.

ale to co pise nemecky sudruh je zaujimavy poznatok otazka ako to fici cez ten twonky server. Vyskusal si? presedlal si na STC UHD?

Dagy2

@Dagy2

ahoj, vyskusal ale nic moc... cez Twonky v jeho web zobrazeni nevidis nahravky chronologicky, ked nahravas nejaky serial ako ja napr Vykazani, tak vidis X nahravok BEZ datumu+casu, subory su zoradene podla abecedy, a nezistil som ci to ide zmenit.
To som workaroundom riesil tak ze som premenovaval nazvy a pridaval manualne casovy marker k nazvu suboru.
(premenovavanie ma tiez svoje muchy btw)
Dalej kazda nahravka ma pri ukladani nejaky vygenerovany nazov na styl 2QB34EF. Co sa mi zda ako jedine pozitivum, takto to stahuje trocha rychlejsie - zmerat som to nejak exaktne nezmeral (stahovanie nema nejaky progress bar, casomieru), ale cely film mi to stiahlo rychlejsie nez som bol zvyknuty cez MediaPort.
Ad MediaPort, to si z mojho napisaneho pochopil ze MediaPort IDE nadalej pouzit na Upload suborov do boxu (ok min. vyuzitie)...

krikri

@Dagy2

zhrniem muchy:

-mam zapojeny 1 coax kabel, v nastaveniach ma 1 tuner kopirovat druhy- zatial som neprisiel na to ako nastavit scheduled nahravanie -pri vypnutom stave --vzdy sa nahraje tma (nic).
--nech nastavujem novu polozky v DVR settings -Reserved tuners 0 / 1/2 ako chcem zatial som offline nenahral!

-online -1program pozeram, 2. sa schedulovane nahraje, max musim urobit post-Decrypt

-ad manualny Decrypt nahravky "s klucikom" ;) tak hodinova nahravka trva hodinu aj nieco (vazne), tj podla mna 3-4x viac nez na ISIO S1

krikri

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra