Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Joj family

Můžete mi potvrdit, že obraz na Joj family je totální crt mazanice a je jedno kolik je hodin a který je den?

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Joj family

Nenapsal si u jakého operátora to máš na mysli třebas u Skylinku je obraz více než dobrý momentálně 5-7 Mega.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Joj family

A co stím má společnýho kolik je hodin a který je den? Nechápu,to jakože obraz je např.v úterý UHD a v pátek SD? :laughing: :laughing:

bora
Registrace: 10/2009

mazanice

je po celou dobu vysílání na Digi i O2Tv.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

@Janik

Gratulujeme :-)

pf09
Registrace: 8/2010

U O2 je obraz na 82 tv hrozný,neostrý,rozmazaný,lepší je na PC.I FILM EUROPE je dost špatný.Podle mne.

jenes
Registrace: 1/2016

@jenes

Tak i třeba TA3 je u O2 o dost horší než na Skylinku..

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

@Janik

Tak to Ti nepotvrdím. Kromě trochu horšího obrazu TV Šlágr a Indedit TV si můj zobrazovač nedovolí žádnou "mazaninu" ukázat. Okamžitě bych ho seřídil na kvalitní obraz a toho se moje TV bojí. HD jsou trošičku lepší ale SD mi zobrazuje perfektně.

ja987

Ten obraz je takový zřejmě proto, aby zůstala zachována jednota formy a obsahu...

rs505
Registrace: 11/2009

@ja987

A ko sa da zlepsit nekvalitny obraz nastavenim tv?
Z h.ovna bic neupleties.

Kasr
Registrace: 8/2008

@rs505

No koukám na chalupě na 32" Philips, doma na 40" Sharp, a Skylink je všude koukatelný.Stesky majitelů 55" TV na ničemnost, zvanou SD, se mě, při těchto úhlopříčkách moc netýkají. Mám ale vypnuty všechny vylepšováky obrazu, protože ta kurvítka dokáží udělat pěknou mazanici, nebo ladovské reliefy, i na těchto rozměrech.

konas
Registrace: 12/2014

ja987

proč se všichni vysilatelé honí za HD??,to je na nobelovku,seřídit obraz TV a je to

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Hele pokrok je pokrok, s tím nehneš. Jinak souhlasím, při bouřce zlaté SD s QPSK modulací.

konas

@konas

Při bouřce máš zapálit hromničnou svíčku a modlit se, ne čučet na televizi... :)

rs505

@rs505

Byl jsem se svíčkami v kostele, aby je farář posvětil, kvůli funkčnosti při bouřce, ale než jsem stačil vyslovit žádost, tak už měl připravený olej na poslední pomazání. ;) Fak ale je, že už jsem přišel o jednu Arivu, když nám prásklo do bloku.

konas

konas

tak s pojištěním domácnosti,můžeš mít novej stroj po každé bouřce

pierrepetr

@konas

Doufám, že jsi všechen olej nevyplácal na tu Arivu, taky bych rád mĕl kapku po ruce poté, co mi doktor řekl, abych si už raději nekupoval dlouhohrající nosiče... ;)

rs505

rs505

jo elpíčka,proč ti to radil??

pierrepetr

@pierrepetr

To je v pohodě. Stejně mi lezla na nervy, protože po cca hodině provozu měla výpadky na spdif zvuku, a kabelem ani firmwarem to nebylo. Někde nějaký studený spoj, nebo úžasný elyt. Na HDMI to bylo v pořádku.

konas

@rs505

Ono se to pak vysvětlilo. Spletlo ho parte, co mi čouhalo z kapsy. :laughing:

konas

JoJ Family - Skylink
https://youtu.be/ReYAgk22-ZQ

kolenáč
Registrace: 4/2010

Kasr: Nemám žádné "mazaniny", mám jen kvalitní obraz a to i SD a o trochu hezčí HD. Stačí se dívat ze vzdálenosti úměrné velikosti obrazovky.
konas: Přesně tak, je třeba seřídit si ručně bez automatů a měřáků všechny hodnoty obrazu dle osobního požadavku a pohledu.
pierrpetr: Proč se honí vysílatelé za HD, to se musíš zeptat jich. Asi, aby diváci, konzumenti TV, museli kupovat stále nová a nová zařízení. Je to kšeft, i když stamiliónum diváků SD naprosto stačí. Pokrok nezastavím, ale zatím u všeho vylepšení bylo spíše zhoršením. Viz např. zdejší neustálé nářky a fňukání na kostičkování na TP v MPEG4.

Mé televize si absolutně nedovolí zobrazovat "mazanice", moc dobře vědí, že když tak je seřídím na absolutní, super kvalitní, stoprocentní černou - kladivem. :laughing: :laughing: :laughing:

ja987

ja987

jsem rád,že jsi šťastný

pierrepetr

hm, dlouhohrající nosič...To je manželka, když nese se sousedkou nákup ze sámošky, né? :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra