![]() |
|
formule 1 na Sport2 živě?nechápu jak je možné že tam je napsáno "živě", když je přenos opožděn o víc než 10 vteřin oproti jiným stanicím.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Nechápem ani ja ak si to chcel "živě" nemal by si byť v Mexiku ?![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Tak se koukej na jine stanice a nebo jed na misto zavodu. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Tvl, další exot, co řeší živě neživě... Kolik vám je, děti? Česky to neumí, ale na mudrování na fórech mistři světa. |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
no joto je problém |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@JanikTaky jsem si všiml,že to bylo opožděné.Spíš bych očekával od zdejších "odborníků" vysvětlení jak ke zpoždění došlo,než ty přiblblé odpovědi. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Technologie. Sport tv prijima signal v HU, posila ho do Prahy, kde se prida komentar, posle se to zpet do HU a tam se to odbavuje. Nez si to operator nekde nabere, zpracuje a posle na satelit, aby jsi to mohl prijmout, chvili to zabere. |
zzz
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Na Astre 19,2 na dvoch RTL je tiež rozdiel v čase pár sekúnd, no a vadí? Mne nie...Rozdiel je tiež DVBT a satelitná platforma, zzz to vysvetlil dobre.![]() Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
@jankTak způsob vzniku zpoždění si tady snad dokáže vysvětlit každý. Zakladatel vlákna jen chtěl provokovat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@Janikregistrace 1/2016 a takáto otázka ? ale už Ti to vysvetlil zzz![]() ![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Ani feeds nejsou zive, tam je taky zpozdeni oproti skutecnosti. I tam se signal musi zpracovat. Jedine zive je byt na miste. Samozrejme, ze to zpozdeni je mensi nez u normalniho programu. |
zzz
![]() |
|
@zzzNo zrovna u těch formulí se signál z Maďarska už nikam do Prahy neposílá, protože studio je v Maďarsku. Dokonce můžete nyní soutěžit o to, že můžete poslední závod sledovat z toho studia. |
jexxx
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?F1 nesleduji, takže to jsem nevěděl, že studio je v Maďarsku, ale ostatní sporty se takto dělají, tak jsem to bral jako mustr. |
zzz
![]() |
|
@mmcDalší, co nepochopil asi smysl vlánka. Já bych řekl že zakladatel dobře ví, jak zpoždění vzniklo (vzniká). Ale položil otázku, zda by to ještě mělo být považovaáno za pořad, kde by měl být nápis "živě".O tom chtěl diskutovat. Nebo, jak jsem již psal, tím chtěl provokovat. No a teď se někde u monitoru směje, když prohlíží příspěvky a vidí, kam ten jeho záměr směřuje. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
to joscerMyslím, že si to vystihl naprosto přesně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Sakra, co se to tu řeší? Takže použili, z důvodů pro ně podstatných, timeshift, který mají TV odbavovací řetězce už léta letoucí. Může to být i podmínka licence k vysílání, nebo cokoliv jiného. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@JanikNedej se, jsem s Tebou! Za vším je třeba hledat hamižnost providerů! Když to pustí s desetivteřinovým zpožděním, tak to mají o 50 až 70% levnější a nám prosťáčkům pak tvrdí, že je to přímý přenos...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Konečně někdo trefil hřebík do hlavičky. Sledoval jsem to z více stanic ("bohatších"než Sport2 od Skylinku)a nebylo tam zpoždění 10 vteřin.Takže mně vychází ta hamižnost providerů.Už to,že Sport2 dává 3x za závod reklamu a třeba Španělé žádnou,dokládá to,co říká rs505. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
Akce SkylinkOd zitrka akce volne vysilani těchto programu na Skylinku a bude trvat do 16.11.. Obdoba akce NGC. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@ALEXCZSport 2 je od Skylinku? A já myslel, že od AMC Networks a Skylink je jen provider zprostředkující signál k divákovi.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: formule 1 na Sport2 živě?Podivejte se například na zpoždění přenosu RTVS nebo ČT mezi feedem a vysíláním u providera. Čas potřebný na zpracování a odbavení programu neurychlíte. Zpoždění tam bude vždy. Je i rozdíl SD/HD. |
zzz
![]() |
|
![]() |