![]() |
|
antik sat prijímačZdravím všetkých.Prosím vás neviete mi poradiť.Existuje na trhu prijímač,ktorý je čisto na satelitný príjem antik.Nie kombinovaný s internetom,ktorý sa mi zdá zbytočne predražený,a v danej lokalite ani nie je možnosť pripojenia na net.V jednom obchode za ten kombinovaný pýtajú 120e,čo sa mi zdá moc.Ďakujem. |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: antik sat prijímačodporučana cena toho boxu je 99€ takže najdi lacnejšieho predajcu.Druhá možnosť by bola nejaký nie antik box s CI+ slotom, doňho antik modul a kartu. ale to ťa isto lacnejšie nevyjde. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@polfiniAntik box je určený pre miesta s netom. Zatiaľ nezvláda ani DiSEQC pre príjem z viac. družíc. Odporúčam box s CI+ slotom + modul + kartu ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: antik sat prijímačĎakujem za reakcie,niečo pohľadám. |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: antik sat prijímačCi modul a kartu od Antiku mám už hodne dlho neboli s tým žiadne problémy.Spolahlivo mi to funguje vo WU+duo2 |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: antik sat prijímačako je to s prijmom z druzice ? aka velkost paraboly je potrebna na bezproblemovy prijem signalu ? po odchode markiza group z dvb-t sa javi antik ako najlacnejsia nahrada |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
![]() |