![]() |
|
ochrana kabelu pred hlodavcomOchrana kabelu bez zakopania co sa osvecilo zahrada. |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: ochrana kabelu pred hlodavcomTake mi kdysi myši vykousali kabel. Nechtělo se mi dával za chranicku,která je jiste nejlepší tak sem to cekej obalil obyčejným alobalem a omotavackou, kterou sem někde splasil za par korun v akci. A zatím 2 roky dobre. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
ochrana před hlodavciMinulý týden mi jistý hlodavec přehlodavoval kabel v motoru u auta.![]() |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: ochrana kabelu pred hlodavcomDávat chráničku kvůli 10m 1 koaxu na zahradě...? Použij koax s PE pláštěm, zatlač ho do rýhy 10cm pod zem a je po ptákách.. Riziko, že zachutná nějakému hrabošovi který tam bude mít zrovna stezku, je minimální![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
když do zeměna 10 metrů stačí pytel betonu do drážky a kabel tam utopit,nebo tu hadici,ale vyvést ji ven ze země a ohyb 180°,aby nepršelo do ní |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |