07.10.2007, 07:29.05 | |
ferguson a Power FixKed nahram do primaca,je jedno do ktoreho modelu,prislusny firmware,neda sa orientovat v menu.Nezobrazuje mi to nadpis.Napr.menu je zobrazene ako AYAA a je to tak vsetko kde sa v primaci hrabem.Tazko sa potom nadstavuje,daka freq. ci satelit,usal a pod...Mate na to liek?Prosim Vas ak sa da poradte co tam treba dohrat,aby to zobrazovalo spravne.DAKUJEM. |
![]() dunco |
07.10.2007, 08:21.55 | |
ferguson a Power Fixmas tam nastaveni arabsky jazyk tak to musis zmenit, hladaj kolonku jazyk |
![]() bobo2001 |
07.10.2007, 09:36.10 | |
ferguson a Power FixSkusal som viacej jazykov,ale stale to iste.Na troch primacoch,aj po prehrati softu. |
![]() dunco |
07.10.2007, 09:38.15 | |
este som zabudolNejde ani cervene tlacitko pre dohratie klucov cez DO.Emulacia funguje,premiere,digyTV aj D+,aj TPS vseto slape ako ma,len tej jazyk je na prd a cervene tlacitko. |
![]() dunco |
07.10.2007, 11:07.14 | |
RE: ferguson a Power Fixje to zaujímavý problém.., ale skutočne by to malo fungovať, ak sa dostaneš do menu a zmeníš na anglický jazyk, tak by to malo fungovať, neviem ktorý máš soft, ale tuším Technosoft je ten, kde sa to dá a ten nájdeš na..http://mrok-dvb.cba.pl/... :) |
![]() Christian |