![]() |
|
Freesat - EPG po změně časuPo změně času mi stále nepracuje korektně EPG na ČT1SD i ČT1HD stále to ukazuje o hodinu blbě např. jako že Televizní noviny začínají v 18:00 hod . Pak se mi u některých programů přestalo zobrazovat české EPG a je tam maďarské, přitom tam dříve bylo české jedná se např . o Viasat History, Viasat Explorer, CBS Reality, Filmbox ...Přijímač VU+Duo2 image Open PLI (poslední aktualizace včera) v nastavení mám jako první jazyk EPG SVK a druhý jazyk EPG CZ Je to chyba pouze u mne a nebo se s tím také někdo potýká ? Předem děkuji za info ![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
Freesat - EPG po změně časuU mna presne to iste. |
Martintkr
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
v přijímačinastavení času |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrAle ostatní EPG jedou normálně a čas se taky zobrazuje O.K. Časové pásmo mám nastavené GMT+1 Bělehrad,Bratislava,Budapešť Praha to časově blbé EPG je čistě u ČT1 . U ČT 2 se to zobrazuje korektně. |
shiraz
![]() |
|
shiraztak může být chyba u vysilatele |
pierrepetr
![]() |
|
Je to ohodinu zdaleka nejenom u vyjmenovaných programu.Přitom čas je v info baneru správně a správně je nastaven i v přijímači.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboMáš pravdu je to u vícero programů![]() |
shiraz
![]() |
|
RE: Freesat - EPG po změně časuČas treba niekedy prestaviť manuálne cez sat. prijímač. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@PeterHumaxNo to jsem přesně udělal a výsledek je ten mnou popsaný.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat - EPG po změně časuMadari do toho jebúúú..........![]() ![]() |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Freesat - EPG po změně časuNa Dreamboxe 800HD Se dnes už nabehol správny čas, na Alme ešte nie |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: Freesat - EPG po změně časuTak dnes se u některých programů EPG spravilo, ale u jiných se zase rozhodilo - ukazuje se maďarské EPG např . History . Pro "Čabajky" je asi změna času velkej problém . Teď budou to EPG dávat do cajku odhaduju do Vánoc a to bude vánoční bonus ....![]() |
shiraz
![]() |
|
shirazno a pak bude zas letní a budem to zase řešit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Freesat - EPG po změně časuTo vám správny čas /letný či zimný/ musí nastaviť freeSAT? To na to musíte počkať? Snáď to do zmeny na letný čas 2017 stihnú.![]() |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
![]() |