![]() |
|
ryclost připojení Digi 2goZdravím, chtěl bych se zeptat jestli z praxe někdo nevíte kolik Mbit si berou HD programy u služby Digi 2go. Oni sice píší, že stačí 6Mbit, ale realita je někdy trochu jiná. Děkuji za vaše příspěvky |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: ryclost připojení Digi 2goDoporučuji rozhovor na digizone. Není problémem pro ně začít vysílat v UHD, platforma roste, kunčafti přibývají, jen z nás nedostanete, kolik jich je. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@bretahObraz DS1HD je dukazem toho,že u nás se nedokáže vysílat aspon koukatelné HD.A specielně oni budou v našich končinách prukopníky ve vysílání v UHD.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: ryclost připojení Digi 2goLaický dotaz a upozorňuji, že to NENÍ PROVOKACE, skutečně mě to zajímá:Zajímá mě, k čemu potřebuji při sledování detektivky, komedie nebo zpráv vědět kolik tam mám Mbit a jaký tok a když to budu vědět, tak jak to ovlivním, aby se mi to přiblížilo k normovaným hodnotám? Zkrátka k čemu jsou tyto údaje a informace dobrý? Děkuji za odpověď. ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
Informacejsou duležité jedině pro kvalitu obrazu daného programu.A to je snad to nejpodstatnější ne?Jinak se mohlo zustat u třetí kopie VHS dabované jedním hlasem ve stylu kde mám portmonku.![]() |
hobo
![]() |
|
hobopokud je základ na nic,3.kopie VHS, tak už z ho.u.n.a. bič neupleteš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrejasně to je pravda.Ale já tu otázku pochopil, možná mylně,že se neptá zrovna třeba na dobití carského paláce bez zvuku abych to přehnal.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboTakže ty hodnoty, které tu měří, pouze říkají v číslech, jaká je kvalita obrazu?. Když ty hodnoty nemohu nijak nastavit, či změnit, je to jen a jen, aby mi čísla řekla, jaký mám obraz? Ale kvalitu obrazu přeci poznám okem. Oko není pi*a, oko vidí, to nemusím měřit a normální člověk pozná, jestli je obraz kvalitní, nebo jen pěkný, nebo špatný. Teď je mi už jasné, proč se tady píše o "mazaninách". Když čísla nejsou taková, jaká by měla být, tak je to "mazanina", i když oko vnímá kvalitní obraz. Děkuji za odpověď.![]() *******
|
ja987
![]() |
|
ja987řeknu ti to jinak,ať máš v tom ještě větší bordel,stejný signál na LCD-Led je mazanice,na Plazmě slušný obraz a teď se v tom vyznej |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ryclost připojení Digi 2goTak je v tom guláš, ale asi už chápu, proč chcete stále další a další HD. Abyste naměřili jiné hodnoty, ty staré už znáte zpaměti a asi vás už nebaví. Já také měřím, ale má to důvod a sice souhrn srážek. Vynáším je do grafu a když je splněn kritický limit, jdu stříkat vinohrad, aby ho nenapadla peronospora.To Vaše měření je sice hezké, ale stále nevidím, "k čemu je to dobrý", jak ten dálkový ovladač na auto v "Básníkách". To by snad měli měřit vysílatelé a poskytovatelé a když jsou špatné hodnoty, tak by měli něco udělat, aby byly ty hodnoty deklarované a předepsané. Nebo se snad mýlím? *******
|
ja987
![]() |
|
ja987mýlíš,zákazníci chtějí víc a víc za stejný prachy,vysilatelé chtějí míň a míň za stejný nebo větší prachy |
pierrepetr
![]() |
|
ja987Ano oko vidi. A prave proto vidi mazaninu ( DS1HD ) Ostatni programy jsou celkem ok.A proto to nekteri meri , aby meli argument proti tvrzeni DIGI , ze tomu tak neni. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
DGS1Ale ono asi 70% zákazníků u digi je právě kvuli DS1 jestli si to myslím správně,že??? Takže na mé padesátipalcové LED by byl obraz katastrofa??? |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
@keramikJá "mazaninu" nikde nevidím. Je třeba zvolit velikost TV dle vzdálenosti na kterou se dívám. V kině v 1. brázdě když "lížeš plátno" taky vidíš mazaninu.Je však třeba oficiální vazba a vztah vysílač-přijímač. Kdysi při radiovysílání, když mi protistrana řekla špatné hodnoty příjmu, tak jsem doladil vysílačku, nebo pootočil rotátorem anténou a vylepšil můj vysílaný signál, když to bylo ode všech, tak jsem hledal u mne chybu, abych ji opravil. Když však měří obyčejní konzumenti bez vztahu k vysílateli, tak s tím asi nic vysílatel neudělá. Myslím si, že DIGI, když jim napíše Franta Vonásek, že hodnoty neodpovídají, tak se jen zasměje a nic. ![]() *******
|
ja987
![]() |
|
tady nejdeo datový tok,i kdyby byl v normě pro UHD,tak to bude stejně mazanina od základu,za to digi nemůže |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |