Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Test na 12344

nevim, jestli jsem blesk, ale na 12344 H 29900 se vysila pozice "Test" fta v hd s monoskopem. evidentne pomalu uz testujou.

onenon
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

ja987

děkuji za hezké oslovení,jinak nepodsouvat,co jsem nepsal,děkuji,nikam to nevede

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Test na 12344

Jak jsem předpokládal, již je to seřízené, či posunuté a O.K. Nebo že by mi do rána přestalo kolísat napětí a frekvence? Zkrátka pruhy mám už takové, jaké mají být.

ja987
Registrace: 1/2016

vypnutie fta programov do konca roku

Ostane po vypnuty podla vas niaky fta program na astre 3b, pre sk alebo cr podla ktoreho sa bude dat nastavit antena bez dekodovacej karty?

ivan22
Registrace: 4/2008

vypnutie fta programov do konca roku

A odkud mas to info ze by meli byt na 23,5E vypnuty vsechny fta programy pro Slovensky nebo Cesky region?

bistro
Registrace: 9/2009

Test na 12344 (# 2922)

ospravednujem sa za zle zaradenie vypnutie fta programov do konca roku

ivan22

Test na 12344 (# 2969)

Odpoved som dal novej tem./vypnutie fta programov do konca roku/

ivan22

Ja987

Koukám, že si umíš každou blbost co zde napíšeš krásně vysvětlit. Ty pruhy jsou furt stejné od začátku. Možná by stačilo občas očistit upatlane brýle. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

To by me zajimalo jak takove testy na vybranych kartach skylink probihaji.To maji nejake specialni prijimaci co jim ty programy uz dneska naladi?Alespon u me jde naskenovat porat jen ten test s pruhy.
Myslel jsem ze pro ostatni zakazniky bude mozne uz dneska naskenovat ty kanaly ikdyz je bezna karta dekoduje az zitra.
Vysílání HD programů ČT bude z nové frekvence od počátku zakódované a během pondělí dostupné
jen v uzavřeném okruhu Skylinku - jen na vybraných testovacích kartách.
Cílem bude ověřit technickou kvalitu distribuce programů ČT z nové frekvence.
Pro veřejnost budou HD programy ČT z nové frekvence dostupné od úterý.
Ve stejný den bude zaktualizována i tabulka FastScan a
zákazníkům Skylink READY boxů se HD programy ČT z nové kapacity načtou rovněž během úterý.

bistro

Odhaduju, ze kolem 15 hodiny by se uz mohlo něco dit na TP 12344/H DVB-S2. Zatím je tam stále ta jedna testovaci pozice. Taky se to muze všechno posunout, pokud nebude něco vporadku. Jsem nato zvedev jak to všechno bude probihat do zitrejsiho startu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Test na 12344

Ja osobne si myslim,ze pokud budou delat dneska nejake zkousky tak to bude kolem 18.hodiny v dobe kdy vysilaji regiony aby mohli otestovat jak jim ty cisilka tecou a jestli jim neucpavaji hadice tim ,,vysokym datovym tokem. R^

bistro
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra