![]() |
|
Mimo misku:Kaspersky Internet Security Blokuje vyhAhoj,nainstaloval jsem si antivir Kaspersky Internet Security který mi blokuje vyheldávání v prohlížeči Opera.V Opeře se dostanu na hlavní rozhraní se svými stránkami ale po kliknutí na stránku se začne načítat ale mžikově se vyhledávání ukončí aniž by se stránka načetla.Po ukončení Kaspersky funguje vyhledávání v pořádku.Nějaké rady,poznatky?DíkyO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo misku:Kaspersky Internet Security Blo...Vyber Operu v KIS medzi výnimky, aby ju antivir nechal na pokoji. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
podla mnamas vo vyhledavaci Opera nastavene nejake proxy o com ani nevies - skus otvorit stranku www.whatismyipaddress.com (alebo obdobne checkmyip.com ) v beznom inet prehliadaci a v tom alternativnom. este moze byt ze si si zapol virtualny browser, v primarnom mas KIS plugin ale do Opery si nezapol... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Mimo misku:Kaspersky Internet Security Blo...Pridat si prehliadac medzi vynimky, ktore KIS neskenuje, veru nie je dobre riesenie.![]() Skus Operu odinstalovat a znova nainstalovat. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE:Mimo misku:Kaspersky Internet Security Blo...Tak jsem přešel na Edge (IE)ten jede bez problému..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
![]() |