![]() |
|
a co čT 1 SM a JM HD ??Je krásné že nám česká televize připravila zimní přelaďování programů ,ale co bude s verzemi ČT 1 SM a JM HD ? bude nebude o tom se jaksi nikde nepíše.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
ČT24HD už jen kód.?Nechci zakládat další vlákno, ale chtěl jsem se zeptat na názor ostatních. Pochopil jsem správně, že po přechodu na HD již nebude zpravodajský kanál ČT24HD FTA, ale normálně kódovaný!?![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??Co se týče ard a zdf tak to je pro mně nová informace. Ard vždy vysílala nachrichten a zdf heute. Pokud to spojili jejich minus. Ono totiž nejde jen o to, že má divák výběr, ale je to taková záruka, že zpravodajství je objektivní a tím, že si konkurují má divák možnost volby těch zpráv, které mu více vyhovují. Ano, samozřejmě, je to in investice a chce to peníze, ale jsou to dobře utracene peníze.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??PoldaSCo příspěvěk to jedna větší perlička za druhou! Tako tvé capiny typu "Tu pitomost s regionama měli dávno zrušit,...." s "Dalším nesmyslem jsou ty regiony, protože člověk v 18 hodin vidí zprávy vždy jenom z jedný oblasti, byť by třeba chtěl vidět všechno a musí to pak leda kdesi sledovat na netu. Přitom by stačilo dát v 17 hod. JM, v 17.30 SM a v 18 hod. Čechy." a podobně si nechej laskavě pro sebe a neustále s tím nepruď. Nevídím jediný důvod proč by měli dávat všechny regiony po sobě a tím pádem je vysílat celkově 1,5 hodiny. Regiony se vysílají na programu ČT 1 a ostatní co není určeno pro tvůj region si můžeš zhlédnout v noci na ČT 24 a nemusíš to hledat na netu!!! Regiony stejným stylem fungují např. aj v Rakousku (ORF) s Německem (MDR, NDR atd.) a není žádný problém. Nechceš aj Rakousku s Německem radit jak mají vysílat regiony a že např. taková ORF má vysílat všech asi devět regionů také hned po sobě? Mě osobně v rámci regionu nezajímá např. to jestli nějaký Čech někde v Čechách vjel do rybníka a podobně ale to co se děje u nás na Moravě. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??Je to věcí názoru. Kdysi to mělo vtip ale osobně v těch regionech už taky nic přínosného nevidím. Dneska už jsou skoro v každé oblasti i místní regionální televize které ty místní události popíšou určitě přesněji. Taky mě třeba nezajímá že nějaký Čech vjel v Čechách do rybníka ale proč bych měl čučet na moravské regiony kdesi z Ostravy když se můžu podívat na TV Morava přímo na Olomouc a okolí. Ale jak říkám, nikomu to neberu.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??podle mne taky regionalni kanaly na sat, nemaji smysl.at davaji v dvbt do ruznych vysilacu v regionech ty regionalni upravy. ale na sat? staci jak bylo zmineno udelat jedne hodinove zpravy z regionu, a to jest dat kazdemu 15min. a vysilat behem jedne hodiny, vsak moc toho nedeje v regionech. a taky hodne veci stejne dostavaji do hlavnich zprav to nejdulezitejsi. a pokud nekdo chce vedet z regionu tak preci kupuje deniky, ci na netu je razeni zprav podle regionu atd... napr. denik.cz ale je to jejich vec, no, penize na to maji od vas. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@korkoranhlavni zpravy jsou na DasErste ve 20:00 a ty nejsou spolecne se ZDF.ale je pravda ze nektere zpravy si navzajem vymenuji.myslim v poledne. 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??a co se tyka HlavniZpravy na CT.proc jsou tak dlouhy.a je tam spousta pitomin.navic skacou sem a tam z domova ze zahranici.nesystematicky.a jsou tam ty pohadky z regionu.! v Nemecku jim staci 15min a my se tady s tim crcame hodinu.od toho je tema dne.udalosti.regiony.atd.neskutecnej bulvar.zadny verejnopravni.a co se tyka toho dublovani tak to je kapitola sama za sebe. hlavne ze furt fnukaj jak nemaj penize. tak muzeme mit stejny system jak v Nemecku.CT1 Praha.CT2 Brno.CT3 Ostrava.a nepotrebujeme regiony.! 😃 |
jam fm
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??jo a ted je poledno a na DasErste a ZDF bezi uplne neco jineho. ! oni si to vymenuji az pozdeji zpetne. 😃 |
jam fm
![]() |
|
=proboha=už se nato vyse*te a pořád se do sebe nenavážejte!!! Je to tady ůplná tragédie...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: a co čT 1 SM a JM HD ??risposta aka notizia@ Zjevně nechápeš, že mně nešlo o zrušení regionálního vysílání jako takovýho, ale o ten technickej nesmysl, jak jsou regiony provedený! A že ty nevidíš důvod, proč by se regionům mělo věnovat denně těch zanedbatelných 90 minut, je tvůj problém. Pro mě by to bylo přínosnější, než když v tom čase vidím akorát ty samý zprávy furt dokola. Přičemž Rakušáky sem vůbec netahej, protože kdyby se zdejší ČT řídila podle nich, tak to máš už zakódovaný a to by ti asi praskla cévka.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |