Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Monoblock (Astra) + Single LNB (Hotbird)

Zdravim vas vsechny,
Mel bych mensi dotaz a snad mi nekdo z Vas poradi. Mam pred sebou upravu satelitu (odeslo jedno LNB), kterej mi do ted skvele slouzil. V soucasnosti pouzivam 2 singl LNB na Astry 19 a 23, propojene to je Diseq prepinacem, ted bych ale zaroven chtel rozsireni na dva prijimace... Technik mi poradil monoblock twin, ale mne napadlo, ze kdyz uz budu u tech uprav, ze bych to jedno soucasne LNB, co zustalo funkcni, si nechal namirit na Hotbird 13E a pres DiseQ option navest pouze k jednomu z tech prijimacu (na tom druhym by na polaky a spol. stejne nikdo nekoukal), otazka zni... Je to realne mozne? Propojit monoblock s astrama 19+23 a lnb na hotbird? Jaka by byla kvalita signalu? pocitam, ze na ohnisko by musela byt namirena ta 19 a zbyle 2 by silhaly? Mam parabolu Mascom, 80cm.
Vsem dekuji za odpovedi :-)

MartinP
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Monoblock (Astra) + Single LNB (Hotbird)

Proč ale mermomocí do této vcelku jednoduché sestavy plácat pitomý monoblok je mi záhadou. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE: Monoblock (Astra) + Single LNB (Hotbird)

Předělávat po někom něco za 1 500,- Kč, když půlka z toho je materiál (a třeba s papírem)?Za to OSVČ nemůže zavřít dveře od auta,natož vložit měřák z nabíječky do kufru.

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

800kč na hodinu není zlý,dýl se s tím patlat nemůže,pokud má měřák

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra