![]() |
|
Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkDobrý den,obracím se na Vám pro radu. Mám satelit od Skylinku. Bohužel nemám HD přijímač. Poradíte mi, jaký HD přijímač pořídit, tak aby byl kompatibilní se Skylink? Hledám nějakou levnější variantu cca do 1500Kč. Oslovil jsem autorizovaného prodejce, nechce se mi dávat 3 tis. za nový přijímač. Děkuji |
slapetka
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 1 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro Skylinktak vem Synaps ZR 300 za 1700 od Skylinku... a bojuj sám (pak ale nechoď pro rady za prodejcem...?)http://www.skylink.cz/hd-prijimac |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@slapetkaTen Synaps by som nebral má ho brat.Stále to zamŕza pomalé musí vyťahovať kábel zo sieti .No proste katastrofa. |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkJá jsem koupil jako druhý přijímač do mé soukromé hospůdky pro kámoše z téhož důvodu (konec sd) snad nejlevnější přijímač Amiko Impulse a jsem sním celkem spokojen.Je obyčejný,má i ten fastscan (ten mám ale vypnutý) a šlape pěkně.Ještě jsem dokoupil wifi dongle tak běží i YouTube,takže spokojenost.Dal jsem za něj necelých 11000kč a wifi 250.Ale snad je i verze s wifi vestavěným. |
vencca3
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkPřeklep.Samozřejmě jsem za něj dal cca 1100kč![]() |
vencca3
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro Skylinkkakjan: synaps300 = amiko 8550 = zircon jazz.. predali sme ich stovky. zatial jedina reklamacia na zamrzanie. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Re: Aký kont.Hd prijímač pre Skylinknoces možno brat kúpil nevydarený kus.Kúpil to niekde v bb. |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkSynaps je ještě horší, než ty dva aktuálně prodávané satelitní šroty od Gosatu... Ale co bys chtěl, za tu cenu... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkOpenbox s3mini nebo openbox s3ci![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkNevím, co máš za problém s Gosatem. Já dávám jenom 7060 a mám jich venku asi 400-450. Ani jedna reklamace. Zkoušel jsem nové Zebry, Diway, Zircony a tady jsem měl reklamace na sekání, problémy s nahráváním, pár Di-wajů dokonce po zapnutí ani nenaběhlo. Mám pocit, že tady jenom pomlouvají výhradní dovozci produkty konkurence. Připomínám - jsem prodejce,ne distributor, chci prodávat a montovat jenom to, co funguje. A Gosat 7060 funguje. To mi stačí.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE:Aký kontabilní HD prijímačJa mám Openbox S3 CI .Modul Neotion IR,karta m7 a fahčí to síce iba 3 týžden ale dotiaľ v pohode aj nahrávam na 32usb klúč. |
buco4959
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro Skylinkdiaboltp: co sa tyka funkcnosti boxu suhlasim (až na zmršené ota).ale kolko si mal reklamacii na dialkove? ja snad stovku.. taha sa to od modelu 7056 a nic sa s tym nerobi, stale rovnako poruchove. |
noces
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkAB Cryptobox HD 600![]() |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
nocesvýrobce dává vždy nějaké kurvítko,kdysi jsem dával celkem super stroj ještě SD za slušný prachy Illuminatti 3,tady to asi nikdo nezná,byl to sat dělanej pro čechy v honk kongu,nahrávání,automatický stahování kodů pro digi a další vychytávky,jenže ovladač do roka vymačkanej,už jsem měl dva náhradní a rovnou to měnil u zákazníka a opravil a dokola |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkZnám dobře. Také jsem je instaloval. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKkde jsi je bral??? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkKolega je vozil ze slovenska. Byl černý, to si ještě pamatuji. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKjá je bral od pražáka,byla to nějaká kopie openboxu |
pierrepetr
![]() |
|
nocesJaké jsou problémy s dálkovým od Gosatu? Já jsem se s vadným ještě nesetkal ani u 7056. Ty jsou skoro stejné jako ovladače už od 7050 nebo od Zebry avšechny chodí v pohodě. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkSirda: cca do roka vymackany stredovy kriz a OK, pripadne aj channel +/- a volume. Cca 1ks z 10 sa mi vrati. Pravda je ze dialkove zo starych optiboxov zebra/minizebra sa nevracali. |
noces
![]() |
|
nocesDík za odpověď, takže se jedná o běžné provozní opotřebení a nejde poruchu, že by dálkáč nefungoval vůbec. |
sirda
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkHmm to je mozne, ale aby to nevydrzalo ani dvojrocnu zarucnu dobu neni uplne v norme, hlavne to nevysvetlis niektorym zakaznikom. Kazdopadne Tipa postupuje korektne a posiela nove kusy. |
noces
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkAsi v Tipě o problému vědí, při velkém množství prodaných přijímačů nejsou náklady na nový ovladač moc velké. To už je asi dražší doprava vadného ovladače k nim a nového zpátky. |
sirda
![]() |
|
ovladačTak já jsem ho nestihl vyreklamovat, ale 350.-Kč za nový se mi zdá dost.![]() Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Jaký kompatibilní HD přijímač pro SkylinkKahuda: bezna cena dialkoveho 10-15€ |
noces
![]() |
|
@noces10-25 € a zivotnost necely dva roky? Diky nemusim mit vsechno:-(Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |