Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TechniStar SIR fastscan??

Zdravím zde přítomné a znalé. Dnes(teď) jsem zapnul tento přístroj a proběhl dialog o stažení + potvrzení OK.Vzhledem k tomu že v současnosti probíhají přesuny programů a změny frekvencí tak to přikládám tomu.V podstatě asi zapracoval fastscan.ALE já myslel že tento přístroj už neumí tzv současný (nový) fastscan.Nebo v Skylinku dostali rozum a už to zase funguje u všech přístrojů ready Skylink??

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniStar SIR fastscan??

nie, v technisate ešte rozum nedostali a nový sw podla nových požiadaviek nevydali ani nevydajú. certifikát nestratil kvoli fastscanu (nepamatam si kvoli čomu) a fastscan zatial funguje. možno ešte tak pol roka kym prejde 12070 do DVBS2, potom už bude po fastscane. Aj na Humaxoch, Zebrách a ostatných...

noces
Registrace: 9/2010

Tak odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil!:-) Fastscan nezaúřadoval.Jen se naladily nové programy(čt24 hd,čt art hd..)Ty jsem následně samozřejmě musel přesunout ručně.Byly až na konci celkového nalezeného seznamu programů..

Badis2

@Badis2

a ten nový transpoder si tam přidal sám? Nebo nemáš jen zapnuto nastavení seřazení podle fatscan tabulky?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

Nic jsem nepřidával.Přístroj je nastaven z továrny.O nic nejde.Naladil jsem to ručně a přesunul.Jen mě překvapil ten dialog po zapnutí přístroje(stáhnutí čehosi+výzva k OK).Myslel jsem že i toto je součástí fastscanu.

Badis2

@Badis2

Nemáš to zaplé v přijímači...............

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Mám na chalupě SIRa, jednoho z posledních co se tu prodával, a tam není už o fastcanu ani potuchy. R^

konas
Registrace: 12/2014

Technisaty typu Technisat star S2 nebo ISIO S2 by snad měli mit uz sw verzi typu Home TP. Nedavno vysli nove sw na tyto prijimace. Ukaze to ale cas, zda bude funkci nadále aktualizace po změnách parametru TP 12070/H DVB-S. Zatím tento TP by mel zustat s původními parametry, prave kvůli starsim prijimacum Skylink ready s funkci Fastscan. Pokud by se nemenila hodnota SR na tomto TP 12070/H DVB-S, tak by snad mela nadále byt funkcni tabulka Fastscan u Technisatstar SIR. Nejspis tomu tak uz nebude, když se v posledni době hodnota SR zvysuje z hodnoty 27500 na hodnotu 29500 nebo 29900 u normy DVB-S2/8PSK. Uvidíme.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra