![]() |
|
editace transponderu 12344Editace transponderu v openboxe AS1 HD vymaze sa cele nastaveny ked sa edituje transporder. Hladal som odpoved forach.Lebo editaciu mi robilo pri tovarnom nastaveny a nechce sa mi to znovu cele nastavovat pre ct HD od zaciatku.Je niaky program na upravu systemovej rychlosti lebo rucne to nechce ulozit |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: editace transponderu 12344Nerozumiem reči tvojho kmeňa. ale oskenuj len danú frekv. staré čtčky vyhoď a nové tam dopasuj, čo je na tom ťažké ?? |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
editace transponderu 12344Musel som sa pripojit primac k internetu a az potom islo editovat tu frekvenciu potom ju naslo aj ulozilo.Bez pripojenia k internetu to neulozi ked ta frekvencia chyba v nastaveny rychlosti primaca.Skoda ze neviem ako vytvorit polozku definovane uzivatelom a vlozit to medzi frekvencie abi som sa nemusel pripajat k internetu |
ivan22
![]() |
|
ivan22zkoušel jsi dát ladit se sítí,to by si měl najít |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
editace transponderu 12344Skušal som vsetko vyhladavanie po sieti -rucne automaticky naslepo stalo nula.pomohlo pokrocile nastavenie pripojenie k internetu a editacia traspondera.Bez pripojenia odmietloeditovat transpoder.Ukončili už aj vyrobu tohto primaca openbox as1 hd1. Asi ho nahradia openbox as 2ako som nasiel na internete. Ale či sa bude dovazat ku nam to asi nie |
ivan22
![]() |
|
![]() |