Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skylink

Dobrý den,
dokázal by někdo poradit, jak naladit kanály ČT v tomto typu televize s vestavěným satelitem na nové frekvenci 12344, aby to fungovalo jako na staré frekvenci a nerozpadal se obraz a nebo to nekostičkovalo ??? Volal jsem na technickou podporu firmy Skylink a ptal se na to. Když jsem jim nahlásil typ televize, karty a ca modulu, tak řekli, že by to mělo být v pořádku a že bude problém v signálu. Jenže mám ještě u jiné televize v patře externí satelit Technisat SKYLINK Ready a ten jsem připojil na stejnou anténu a vše chodí bez jediného problému. Nehledě na to, že signál to na obou televizích ukazuje poměrně slušný, tedy cca 8 z 10. Co s tím ???

faba123
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126
Odpověď v diskusním vlákně

standa111

ok dik, chyba odhalena, psals V20E :)))

Zigáč
Registrace: 10/2010

@spyko

Zdravím....takže další názor...a jaký typ? A umí hbbtv?

ufonek
Registrace: 2/2011

Ufonek

Dnes už bych si nedovolil přímo nabídnout stroj,ale mrkni na tvdigitálne,a hledej sobě nejvhodnější,ja už mám zajem jen o dvb-t2/c hevc,to by ti nepomohlo. :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skyl...

A co tento typ....Dreambox DM525 S2, jaký na něj máte názor či zkušenosti?

ufonek
Registrace: 2/2011

ufonek

jasně dreama klidně,já myslel,že chceš něco za televizi a za málo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

standa111

tak 1200 programů ze dvou družic na TV setřídit ani ne za hodinu,jsi machr,poklona,nemluvím o třídění v PC,to každý neumí,ani nemusí mít doma PC

pierrepetr

Našel už někdo řešení ? Vyzkoušel jsem všechno, co se tady doporučovalo - tovární nastavení, nové naladění atd., ale programy ČT se stále rozpadávají. Kontaktoval jsem před více než týdnem i podporu Panasonicu, ale dosud nepřišla žádná odpověď. Na jiném typu TV (Samsung) na stejné parabole funguje ČT bez problémů. Jsem tady nový, tak snad jsem něco nepřehlédl, když diskuse tady již nepokračuje.

logo
Registrace: 11/2016

logo...

no je to jednoduchý,chyba není u skylinku,99% uživatelů problém nemá,tak jistě víš,kdo to má řešit

pierrepetr

@logo

Mne z Panasoniku před týdnem odepsali že na tom pracují.

Romario

TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skylink

Bohužel se zdá, že to není vada pouze TV Panasonic. Vyzkoušel jsem i novou čtečku C+ Nahlásil jsem problém na Skylink a Panasonic. Zatím nic nevyřešeno. Napište své zkušenosti. Díky.

Myskin

Tak co se mého Panasonic V20E modelu týče, tak návštěva sat.technika s proměřením, zkontrolováním. vše OK
zkusmo zavolání do 2panasonic servisů, když v jiné diskuzi tu nick "008 říkal, že servis Panasoniců mění taky elity a pomáhá to":
1. servis "jste asi už desátej, co mi s tím volá, ale zklamu vás. Já tu TV mám sám doma a mně to nedělá, funguje mi to, ale zajimavé je, že těch TV se prodalo stovky/tisíce a ročně jich desítky opravuju po různých zásazích, ale dosud mi nevolal snad nikdo z těch komu jsem tu tv opravoval, vždy někdo úplně novej jako vy. Výměna kondíků? Nesmysl, na žádný TV od Panasonicu i 10let starý jsem ještě žádnej neměnil a tím odstranil jakoukoliv poruchu. Zkuste zavolat za měsíc, jestli nebudem vědět víc."
2.servis "bohužel nepotěším, je to TV a kombinací obsahu, co na tom TP je. To, že to zvládá jiný se stejnou SR a ochranou ještě neznamená, že to bude zvládat tenhle, prostě tahle kombinace tý technice dobře nedělá a nepředpokládám, že by se tomu Panasonic věnoval a upravoval SW tak jako kdysi u V10,W15 apod. při problémech s TP, kde bylo víc než 60Mbit, ty TV byly tenkrát ještě v záruce, takže s tím musely něco udělat. Každopádně ještě můžete doufat, že s nastavením toho TP něco udělaj, protože pokaždý, když Skylink dělal velkou rošádu, tak někomu něco přestalo fungovat během měsíce až dvou to odladily, takže by třeba ta kombinace obsahu, která tý TV nedělá dobře mohla být změněná."

Zigáč

@Zigáč

No :))) :))) :))) Ta odpoveď druhého servisáka je vystižná, ovšem ktej prvej ťažko sa vyjadriť, bo otom servysákovy si myslím svoje, inak elity isto nemenil, to má pravdu, tam sa menia celé dosky :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

ano souhlasím,servisáci už dávno nejsou servisáky,jediný co uměj vyměnit díl,když to nepomůže,zkusí další a je vyhráno,normální opraváři ,kteří najdou vadnou součástku za 3.50kč už vymírají a noví už nebudou

pierrepetr

@pistok

jak jsem koupil, tak jsem prodal, myslim si plus minus to same. K tem elitum povidal jeste neco o tom, ze jich tam je 2000. Nepocital jsem je, ani se k tomu nechystam

Zigáč

Zigáč

no vidíš,jak je náročný najít ten vadnej,vyměnit desku umí cvičená opice

pierrepetr

Včera mě napsal Panasonic:
"S radostí Vás informujeme, že lze tento problém vyřešit pomocí instalace modifikačního balíčku, které může provést naše autorizované středisko na Vašem televizoru.
Aby Vás servisní středisko mohlo kontaktovat a pomoci při řešení tohoto problému, potřebujeme od Vás následující údaje:
Modelové označení TV - Sériové číslo - Datum zakoupení, pořizovací cenu - Vaše kontaktní údaje.

Odešlete nám jej, prosím, odpovědí na tento email nebo vyplňte formulář zde - http://zl.panasonic.cz/zo/ (do popisu závady, prosím, uveďte ,Změna frekvencí vysílání Skylink?)."
Údaje jsem jim poslal a odpověděli:
"Váš požadavek na záruční opravu byl registrován pod číslem .....
Prosíme o Vaši trpělivost při čekání na kontakt od našeho autorizovaného servisního střediska."

Tak snad to nějak vyřeší.

logo

logo

no vidíš,celou dobu to píšu,chyba není u skylinku i panasonic už to pochopil a něco dělá pro nápravu

pierrepetr

Přesně stejně jako logo, jako bych to psal já. Čekám, že se příští týden ozve servis. Doufám, že nebudou chtět, abych si pro "modifikační balíček" jel s TV do servisu. Nevím co si pod tím názvem představují, ale mohli by to poslat přes internet, jestli je to úprava SW.

Teryk

tak fajn, dejte vedet :)

Zigáč

pierrepetr

kup si lupu kde jsem psal 1200 programů . Vybral jen jsem 200 zajímavých propgramů ANI NEVÍM KOLIK SE JICH NAČETLO CELKEM a ty jsem seřadil . Řadim to podle abecedy na modrý tlačítko a pak seřadím jak potřebuji . Jestli ty to ladíš že je vyhledáváš jak jsou podle čísel tak se nedivím , že to budeš dělat 3 hod. i více .

standa111
Registrace: 11/2009

standa111

já to pro jistotu neladím nikomu,max.ze známosti,jako práce k nezaplacení,to by ně umřela rodina

pierrepetr

ozval se už někomu servis? :)))

Zigáč

@Zigáč

Tobe se jeste rozpada obraz na CT na Panasonicu? A kdy si to naposledy kontroloval?

koudelka
Registrace: 4/2009

RE: koudelka

Jsem taky jeden "postižený". Servis se zatím neozval. Ano, obraz se pořád trhá. Kontrolováno 13.12. 12,30-12,35. Kontrola SW vždy ve 12,00hod. auto. Zadal jsem i ručně: SW 2.518 je nejnovější. Máš-li nějaké nové zprávy, napiš a nebo poraď.

Teryk

@Teryk

A jakou verzi TV panasonic mas? Pokud verzi 20, tak musis kontaktovat autorizovany servis, tam je HW zavada.

koudelka
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra