Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI TV CZ kvalita obrazu - počasí vs datový to!!!

Tak jsem si dnes přečetl facebook kde jeden náš kolega vede válku z větrnými mlýny ohledně kvality obrazu na Digi Sport 1 HD..............a ejhle odpvěd Digi Tv cz La LIGA na Digi Sportu 3 HD má lepší obraz kvůli tomu že ve Španělsku svítí slunko a v Anglií je škaredě a proto je na Digi Sportu 1 HD horší obraz.

Co dodat snad Digi Tv CZ nekoupí práva na biathlon a přenos v mlze z takového Oberhofu by v HD snad nešel vysílat vůbec.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI TV CZ kvalita obrazu - počasí vs dato...

Ha,ha, Saxon bude mít co měřit, jestli nemá meteostanici, tak budou výsledky zkreslené. Rv :laughing: Rv

konas
Registrace: 12/2014

bože ďalšia trápna zbytočné založená téma...niektorím vám ta digi.cz dobre leži v žaludku...ešte tu čakáme všetci na koment od Bretaha..ako vidím vela zakaznikov O2.tv nemoze stale prekusnut,ze nemaju lal ligu a premier league..

jožko
Registrace: 7/2016

Tak tedy vážně. Jestli mají zakoupený SD přenos a upscalují ho do HD, tak to známe i z ČT přenosů u všech sat. providerů.

konas
Registrace: 12/2014

@jožko

Hele bačo z magiosatem Digi TV má segra a strýc ...............a to tam ještě jeden napsal že digi tv nakoupila 30000 modulů které nestíhají..........co dodat.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Už to nabízeli Kellnerovi. Za dvě miliardy. 1,5 miliardy úvěr u Commerzbank, zbytek výdělek pro tenhle ansámbl.

bretah
Registrace: 9/2012

@habr

áno segra,dedko,stryc,babka vsetci maju digi,cz..vsetci ju kritizuju a aj napriek tomu si ju platia..a ty knim chodis kazdy vikend pozeravat la ligu a premier league,lebo sa nemozes pozerat natie záznamy na o2 sport...gratulujem..môžeš dalej diskutovat o kvalite obrazu na digisport1 hd..to ti ide najlepšie..len škoda,že tu admin neháva vytvarat milion diskusii,stále natu istu tému..

jožko

@jožko

ne každý týden, měl jsem to doma než si proto segra přijela mají to na jednu smlouvu ze strýcem (soused)...........mám komplet nc+ já dělám do poláků ............a to o mě tady každý ví hodně lidem jsem tu platíl předplatné v polsku a desítkám lidí v okolí jsem zařídil nc+ na smlouvu , posílal jsem LNB cirkular inverta atd.. na rusáky......... a neboj zas tak dlouho do toho nedělám jen 30 let.

habr

s kým čím ( se strýcem, s větrnými mlýny )
těžko brát vážně názor někoho když neumí ani správně česky psát

sente

@sente

promin příště budu psát rodným jazykem ale vlastně nemůžu.........pravidla.........

?psát v českém nebo slovenském jazyce

habr

ale rozdiel medzi digisportami a napr. nc+ pri anglickej lige je badateľný :O

janci949
Registrace: 11/2008

Ta karta Nc+ sport s Eleveny taky není nejlevnější(999,00 zł)i když obraz je super...

hoss
Registrace: 8/2015

Zadny sd prenos neni. Je jen hd worldfeed, nic jineho.

zzz
Registrace: 1/2006

Je vhodné,když někdo informuje klienty (potenciální klienty) o fungování DIGI TV a jejich vyjádření.Přispívá to k celkovému obrazu o této společnosti.Celkově vzato,nakonec zlatí Rumuni s PL ve svém posledním roce existence.

hdpe
Registrace: 11/2007

@jožko

Ja jsem vcera vypovedel smlouvu na internetovy prijem digi.Stihnul jsem to jen tak tak do 14 dni.To , ze mi ke smlouve na internetove vysilani poslali satelitni prijimac s kartou jsem se jen smal.To ze pri zpetnem prehravani pri pretaceni reklam obcas naskocilo zive vysilani a obcas se to vracelo tvrdohlave na stale ytejne misto i pri 20 pokusech jsem prekousnul.Koneckoncu to se u O2 taky stavalo.Ale kdyz jsem si precetl , ze nekvalitni obraz je kvuli pochmurnemu pocasi v Anglii , tak to byla posledni kapka.Nebot timhle vyjadrenim dali najevo , ze se zadne zlepseni konat nebude.Koneckoncu stream z MATCH TV mam v lepsi obrazove kvalite , nez mne lezlo z DS1.Protom treba kanaly jako NOVA , PRIMA apod. melo obraz velice dobry.

keramik
Registrace: 1/2007

Mám ji týden a nic takového nepozoruji.Zatím naprostá spokojenost.I s O2 TV kterou mám více než rok.

jenes
Registrace: 1/2016

jenes

Přihlaš se do jejich týmu.Budeš vřele přivítán. :laughing: Jenom se pokus vymyslet něco chytřejšího než pochmurné počasí u Anglánu a slunečno ve Spánu.Dat.tok ten vubec není vlastně potřeba řešit natož uvádět naměřené hodnoty.Akorát nechápu proč to pochmurné počasí nemá vliv na obraz třeba u Poláku. :O

hobo

Protože příslušného providera,by jinak nakopal do koulí "Janek (J-23)" :)) .

hdpe
Registrace: 11/2007

jožko

Co to tady s prominutím celou dobu blábolíš za chujoviny?Já např.nikdy žádné O2 neměl a mít nebudu takže co jako mám závidět jako zákazník Digi?Co neumím překousnout?Já neumím překousnout pochmurné počasí v Anglii.To fakt neumím. :-/

hobo

Forest vs. Newcastle - DS1HD

Tak aktuálně přenos z championship na DS1HD ve velmi dobré kvalitě. Tak mi teda řekněte, z jakého zdroje berou přenosy pro PL...

bretah
Registrace: 9/2012

Bolo slnecno.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra