Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Panasonic DVR-EX88

Dnes jsem nainstaloval HD sat a k němu připojil scartem zmíněný recorder a při spuštění nahrávání píše kvůli kodování nelze nahrávat v menu jsem se snažil nějak toto vypnout ale nedařilo se, máte někdo zkušenost jak to udělat aby šlo normálně nahrávat díky za reakce ;)

ZDK1
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Panasonic DVR-EX88

Maá v sobě ochranu proti kopírování.Impulsy posílá sama tv stanice,někdy se nahrávání rozběhne a hlášení skočí třeba až za hodinu někdy je to hned a v seznamu nahr.prog. se u nahrávky objeví takový dvojitý čtvereček.Třeba i Retro Tv tu ochranu posílá.Jediné řešení je starší model rekordéru který tuto funkci ještě nepodporuje a cryptování ingnoruje.Také jsem to takhle vyřešil (komfort za funkčnost) :((

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

RE: Panasonic DVR-EX88

Díky za odpověd ale ta moc nepotěší :(

ZDK1
Registrace: 10/2007

vypni

HDPC alebo si kup taky kabel, ale viaceri ti skor napisu ze nahravat z HD satelitu na DVD nema zmysel...
Riesenie?:

http://www.panasonic.com/de/consumer/home-entertainment/blu-ray-set-top-box/recorder.html

s vlastnym DVB-S // DVB-T tunerom...

krikri
Registrace: 3/2010

aha Scart

no tak Scart, to mi uslo - to si robis asi (nevhodné slovo) uz, nie?

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra