![]() |
|
Panasonic DVR-EX88Dnes jsem nainstaloval HD sat a k němu připojil scartem zmíněný recorder a při spuštění nahrávání píše kvůli kodování nelze nahrávat v menu jsem se snažil nějak toto vypnout ale nedařilo se, máte někdo zkušenost jak to udělat aby šlo normálně nahrávat díky za reakce![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE:Panasonic DVR-EX88Maá v sobě ochranu proti kopírování.Impulsy posílá sama tv stanice,někdy se nahrávání rozběhne a hlášení skočí třeba až za hodinu někdy je to hned a v seznamu nahr.prog. se u nahrávky objeví takový dvojitý čtvereček.Třeba i Retro Tv tu ochranu posílá.Jediné řešení je starší model rekordéru který tuto funkci ještě nepodporuje a cryptování ingnoruje.Také jsem to takhle vyřešil (komfort za funkčnost)![]() Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Panasonic DVR-EX88Díky za odpověd ale ta moc nepotěší![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
vypniHDPC alebo si kup taky kabel, ale viaceri ti skor napisu ze nahravat z HD satelitu na DVD nema zmysel...Riesenie?: http://www.panasonic.com/de/consumer/home-entertainment/blu-ray-set-top-box/recorder.html s vlastnym DVB-S // DVB-T tunerom... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
aha Scartno tak Scart, to mi uslo - to si robis asi (nevhodné slovo) uz, nie? |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |