Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Formuler fastscan

Nemáte někdo formuler f3 s Openpli? Jde mi o to, že fastscan nové frekvence naladí, ale programy některé programy nejdou. Když je naladím ručně, tak je to v pořádku. Vypadá to, jako by některé parametry ve fastscanu byly špatně ...

plmokn
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formuler fastscan

o mna som vypol zapol a bolo to tam automaticky

loop12
Registrace: 7/2007

To loop12: díky .. mě se samo nepřeladilo, dal jsem fastscan ručně, naladilo to programy, ale čt2, čt24, čt4 a dečko se nerozběhnou, ale ne kvůli tomu, že by byly zakodované, ale není tam vůbec příznak kodování (jaké kodovací systémy program obsahuje a hlásí mi to "neplatná služba vypršel časový limit čtení PMT" ... v nouzi budu muset zkusit jiný fw. nebo jinou edici .. třeba openatv ... Já osobně bych ho vůbec nepotřeboval, ale není to stroj co mám doma ...

plmokn

estw sa ta nzeco optytam ak mas opepli a posledne aktualizasie a ak je prijmac zapnuty co ti svirti na displeji

loop12
Registrace: 7/2007

To loop12: to bohužel nevím, jak jsem psadal, stroj nemám doma, ale v rodině .. . Nakonec jsem to vyřešil, že jsem to doladil ručně a vypnul auto fastscan .... Zajimavé je, že v rámci jedné domácnosti mám celkem 3 stejné přístroje .. se stejným fw .. a dělá to jen jeden .. Až budu mít čas udělám továrko případně přehr. fw. ...

plmokn

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra