![]() |
|
Synaps ZR 3000 (nefunkční youtube)Mám zřejmě zastaralý firmware byť je nejnovější,poradí někdo jak zprovoznit na tomto přístroji youtube?....(nejze najít nový firmware)... díky |
vandist
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 (nefunkční youtube)Co ti napsal prodejce? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
@zzzZatím jsem se na něho neobracel..Loni jsem přes satelit aktualizoval firmware a youtube šlo-po několika týdnech opět přestalo fungovat (od té doby nový firmware není). |
vandist
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 (nefunkční youtube)tak bych se obratil na prodejce, jiste bude vedet, pokud ne, bude kontaktovat dovozce nebo primo vyrobce, aby chybu odstranil. Pokud nejaka je. podle toho co pises to bude spise nejake omezeni u tveho internetu nebo v pripojeni prijimace k internetu. Pokud to slo a ted ne, je to spise chyba u tebe. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
TovárkoNepomůže továrko? |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@D4vevčera jsem byl rád že jsem na tom rozchodil nové HD frekvence 12344...možná udělám,až se z toho včerejška trošku oklepu![]() |
vandist
![]() |
|
@vandistKdyby jsi se obrátil na výrobce, hned by jsi se dozvěděl, že stačí aktualizace HDCP klíče.http://www.inter-sat.cz:81/ke_stazeni/123/Test%20SKW/sky_usb_official_software_new_225%28228%29.7z Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
po zapnutí naskakuje stejný program !!Dotaz: po zapnutí příjímače naskakuje poslední dobou nesmyslně vždy nežádoucí program 4010 (ct1- jeste SD)..pres den ok,ale na noc vypínam tv a prijimac ze sítě,takže problém nastává když poprvé zapínám příjímač do sítě... |
vandist
![]() |
|
@vandistProtože je to logika Fastscanu, po zapnutí do sítě se hledá Fastscan změna a zapne se na první program , který je na frekvenci 12070.Když zvládneš jít k přístroji a vyrvat ho ze zásuvky, jistě ho zvládneš i z křesla přepnout dálkáčem ![]() Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
@wolf![]() . ![]() |
vandist
![]() |
|
@D4ve (nefunkční youtube)továrko nepomohlo,,verze firmware je nejnovější,,,(snad jestli někdo neví zda něco nastavit jinak v routeru CC&C WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch... z kterého mám příjímač síťovým káblem zapojen)![]() |
vandist
![]() |
|
@wolfNebude s tím nefunčním youtube souviset natavení DNS v routeru?..našel jsem zajimavej článek a nevím zda to může být tento problém http://m.zive.cz/unblock-us-klic-k-netflixu-a-dalsim-americkym-sluzbam/a-172415 |
vandist
![]() |
|
@wolfDíky,,reaktualizace z USB pomohla![]() |
vandist
![]() |
|
@wolfjak obejdu ten princip fast scanu aby mi po zapnutí nenačítal první program na frekvenci 12070 aniž bych deaktivoval fast scan?..![]() |
vandist
![]() |
|
![]() |