Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

SONY BRAVIA KD-43XD8305B

Má někdo zkušenosti stímhle televizorem? Zdá se mi trochu předražený, ale je to asi novinka s androidem, tak bych byl vděčný za poznatky.

konas
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SONY BRAVIA KD-43XD8305B

ak s nim nemas skusenosti preco sa ti zda predrazeny? Android v Sony TV uz presiel za posledne 2 roky viacerymi zlepseniami a tym padom aj odstranenim vacsiny problemov. Dnes tato platforma funguje stabilne. Samotny prisun pre zakaznika zavisi od jeho individualnych poziadaviek. Za mna plati ze Sony ma jedno z najkvalitnejsich signal processing zalezitosti a to napr pri DVB-S2. Uzivatelske rozhranie je na tom uz horsie tak ako aj pri inych znackach. Co sa tyka samotneho obrazu odporucam ist do obchodu a porovnat si TV a vyziadat si moznost pohrat sa s obrazom. Treba sa vyhnut demonstracnym modom co sa obrazu tyka. Zvuk komentovat nebudem - priemerny.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

@dvbinfo

Dík za info o signal processingu. Novinka je vždycky dražší, než dorazí další, to mě až tak netrápí. Já využiju jen menší část možností tohohle TV, ale jde mi o kvalitní obraz. Zvuk v TV vzal čert, ten je jenom pro rodinku, můj starý Denon 1905 chodí pořád dobře. Fakt je ten, že nejmenovaná třetí největší TV v ČR, má veké Sony televizory jako monitory na odbavovacím pracovišti, a obraz na konci vysílacího řetězce je luxusní. Proto se taky o Sony zajímám, a ta cena mě až tak netrápí. 100Hz panel mě, v této kategorii TV trochu zarazil, ale stačil by mi.

konas

@dvbinfo

...soukromá TV.

konas

Co ta zarazilo, ved to je trend.Co bolo 100Hz je tento rok 50Hz a 200Hz prestali vobec niektori ponukat. Pozri si modelve rady roku 2016.
Inak Sony a Philips android pouzivaju ten isty cip od toho isteho vyrobcu, a rozdiel je v rozhodeni podsvietenia, kde mozes narazit v rovnakej cenovej hladine na EDGE LED a priame podsvietenie,myslim tieto dve znacky.Panely maju myslim IPS vacsinou.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Než se proboxuju v u různých TV k hardwarové frekvenci panelu, tak se z těch jejich vylepšováků zblázním. U Sony to naštěstí bylo uvedeno.

konas

SONY BRAVIA

Mám KDL 50W755C a musím říct, že oproti bývalé LG je to úplně někde jinde, nádherný obraz, daleko lepší černá, ale Android trochu zlobí, sem tam nereaguje, je to prostě dost odlišné od klasických TV, jednou za čas je třeba TV restartovat a pak to zas běží OK.

WWWendy
Registrace: 8/2010

Pánové,zatím děkuji za pozitivní zprávy. Ještě kdyby se ozval někdo, komu prošlo rukama hafo TV různých značek, jestli není u Sony nějaký skrytý háček.

konas

@WWWendy

Takovou bývalou LG jsem koupil dceři asi před 5 lety a je to děs běs. Letos si kolega koupil novou, nějaké vyšší řady, a ta už je v pohodě. Ale jestli zachovali původní system řazení programů, tak to žádná hitparáda není.

konas

Se SONY TV nic nezkazíš. R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Tak jsem ještě hledal, co je panel Triluminos, a u Sony se tedy zase vrátili od Samsungů k panelům SHARP, konkretně IGZO. To je i vysvětlení 100Hz frekvence. O budoucí TV, u nás doma je tedy rozhodnuto, i proto, že se tu neobjevila jediná negativní reakce.

konas

Uz to objednaj ked si rozhodnuty, lebo nakoniec kupis pakel sviecok. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere

Musím počkat po 15.12., kdy mi synek vrátí půjčku. Na Vánoce určitě bude. Byla to ale fuška se procourat parametrama LG, Samsungu, Sharpu, JVC a Panasonicu. Na štěstí se moc menšími rozměry nezabývají.

konas

konas

tak to pockaj po sviatkoch kapitalisti robia vypredaje davaju zlavy, mozno este usetris no, predas hadraplan. :)

liquere

@liquere

Ne, máš smůlu, rozhodl jsem se pevně. Svého Peugeota 206 1.9D r.v.1998 Ti neprodám, protože jsem právě skončil záběh motoru. (185 000km)a pozinkovaná kastle nerezne. :)))

konas

konas

laguna 2.2D 1995 ,ani tečka rezi,nechápu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Rendl ty Laguny začal taky zinkovat, ale jen z poslední serie. Možná máš nějaký zkušební vzorek.

konas

konas

já ji koupil už jetou z Francie před osmi lety,fakt nerezne,i vejfuk je původní,předloni mě dělali brzdy,vzadu pakny a vepředu destičky,technik tvrdil,že to musí bejt původní,možná to fakt byla nějaká deluxe série z kvalitních materiálů

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra