![]() |
|
Slovinsko - DVB-T16. januára 2017 skončí v DVB-T i slovinská POP TV (vlastní ju tiež C.M.E., podobne ako slovenskú Markízu). |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-Ta čo dvb-t v chile ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-Tide samozrejme o to ušetriť finančné prostriedky celej skupiny CME, takže tam, kde sa im sledovanosť pozemáku nezdá, tak už do toho neinvestujú, ale výskumy klamú... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
@oneeeeev Chile DVB-T nula bodov![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-TSlovinsko je země velká jako Praha a okolí, stejný argument jako u Slovenska: jsou to země s minoritním dvbt, takže je to logický krok.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckNo Slováci Ti to nandají, za tu Prahu a okolí. Slovensko je 2 1/2 větší než Slovinsko. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-TJá jsem napsal, že Slovinsko je velké jako Praha a okolí. Ne Slovensko. Slovensko jsem přirovnal ke Slovinsku proto, že obě země mají minoritní dvbt.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-TTak Slovinci dělají např.docela dobrou měřící techniku (METREL) i vysílací techniku (ELTI).Celkově mi připadá Slovinsko šikovná země i lidi,snad se ubrání čmoudům. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeSlovinsko je velmi pěkná země s příjemnými lidmi. Dokázal bych si tam představit letní dovolenou. Oproti Chorvatsku které je mi nesympaticke. Ale to je mimo témaRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckv slovinsku? ano, mozno na horach...avsak slovinske priemyselne morske pobrezie nieje na kupanie...ak chorvatsko, tak len od dubrovnika dole na juh. avsak to uz potom radsej montrenegro a juzne od boky kotorskej su aj krasne plaze a kuzelny jadran. lenze potom clovek pokracuje cez lacnu albaniu s peknym morom dole k jonskemu moru do grecka, az spozna naozajstnu chut oliv, ouza a skutocnej historie. co so severom talianska a mare adriatico sa neda ani porovnat. avsak calabria na juhu italie je krasna. na margo dovci v slovinsku, pri mori NIE.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-Tprestaň tárať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
piseso sebe? oneeeee...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Itálie je krásná celá. Tolik památek nemá žádná země světa. Co se týče moře tak ano, severozápadní pobřeží není nejhezčí a to hlavně proto, že je industriální. Původně tam ani žádné pláže být neměli, pouze přístavy a fabriky, ale v 70 letech kdy Itálie zazivala ekonomický boom se začalo stavět i tam a tak třeba vzniklo Bibione. To málokdo ví, ale Bibione je uměle postavené město čistě pro levný turismus hlavně z východu. Jinak opravdu krásné moře a luxus zazijete na Sardinii, nebo Ligurska riviera, potom je hezky na Sicilii, Kalabrie, Elba, Capri... toho je... Itálie má 4.000 km pobřeží takže si vybere každý.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-TCo se týče Slovinska, nemyslel jsem tou krásou zrovna jen moře, ale celkově památky, čistota, příroda apod. Moře jinde mě nezajímá, to mám 100m od domu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
ak je pravdouto co pises franck, ze mas dom len 100m od mora, tak mi nezostava nic ine len zavidiet v pozitivnom slova zmysle. v ktorej oblasti ho mas postaveny? my sme v ITA boli len na priemyselnom severe lignano, bibione, caorle. neskor na calabrii s morom jonskym alebo capo vaticano s morom tyrhenskym, co sa so severom ITA neda ani porovnat. to je uplne ine taliansko, nielen kulturou, prirodou ale aj cenami alebo platmi. kedysi davno moja terajsia, pracovala na severe ITA, hotel conca verde...avsak sever italie mna moc nenadchol, pretoze je nadmieru priemyselny a mare adriatico spinave.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Slovinsko - DVB-TMonterosso al Mare, Liguria je moje adresa. A pokud jsem v Česku tak jižní Morava.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
![]() |