Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

uhd reciever

prosim o radu---budu kupovat novej reciever a tak Sem si rikal,ze koupim uhd reciever--no jo,ale kterej ten od Humakse kterej je lacinejsi nebo od technisatu?Muze me nekdo poradit.Dekuji.J.

janjan
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

podla mna,

zatial je na dobry UHD STB cas...jednoducho cenove relacie nadstandartnych uhd boxov, su v POROVNANI KU ICH VYUZITELNOSTI prijmu UHD tv stanic hodne vysoke...zatial ku presvedceniu a overeniu si prijmu sat UHD, staci hocijaka UHD sunka.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

DVB-S přijímače

No joooooo,ale tech jak rikas sunek moc neni--myslim,ze 4 a vyzbrojit se do budoucnosti neni nikdy na skodu.A cenovej rozdil mezi HD recievrem a UHD recievrem neni skoro zadny.Nechci koupit zajica v pytli.J.

janjan

RE: uhd reciever

však , ak dobre čítam tak ,chceš kúpiť zajaca vo vreci. na trhu zatiaľ kraľuje vu plus 4K.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@janjan

macku vo vreci kupis vzdy, ak STB objednas z netu a po sat forach tzv. vyzistis co vlastne objednat. DM 900 UHD si kup, ak ti peniaze nechybaju.

bohus31

Nebo toto:
http://www.satboerse24.de/satelliten-und-kabeltechnik/sat-hdtv-receiver/vu-/vu-ultimo-4k/p71288_vu-ultimo-4k-fbc-dualband-wifi-dual-hd-transcoding-wowl-usb-3-0-quad-core.html

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

uhd reciever (# 379)

No a ted babo rad---asi ty dva na ktere Sem se ptal nikdo nema!!Ale dekuji za odpovedi.J.

janjan

Delší dobu sleduji Mutant HD1 4k,ne kvuli satu,ale dvb-t2/c hevc,2x tuner,bohužel pro důchodce je ta cena 7500 přišerná,oba tunery jsou výměnné,tzn.při stěhování do míst bez kabelu za 1500 2x tuner S2,zatím ještě jedna chyba,není plugin hbbtv,pracuje se na tom. :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Na Ellano.sk kúpiš Ferguson Ariva UHD za 129 euro alebo 3565 Kč. pošlú Ti to aj do ČR. Je to seriózny obchod. Už som tam kúpil nejaké príjímače, aj som jeden po roku reklamoval, všetko prebehlo v poriadku, prijímač fachčí stále. Myslím že toto je momentálne najlacnejší prijímač UHD dostupný v ČSSR R^

masto
Registrace: 9/2006

UHD receiver určitě. Vybral bych ten nejlepší, který si můžeš dovolit...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

Na 4-5 volných UHD programů ze standartních pozic pro našeho diváka není UHD receiver snad ani potřeba :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

asi lidi opravdu neví co s prachama:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Já jsem zkusil KII PRO - za ten směšný peníz toho umí opravdu dost - samozřejmě chybky se najdou,ale T2 s HEVC funguje(ty pražský panoramata v 2160p jsou fakt pěkný),taktéž UHD ze satelitu(nejkvalitnější obraz je ASTRA UHD demo na 28.2E) .Jako prohlížeč používám SRware Iron a kupodivu na to,že je to android,funguje taky docela svižně.Nainstalovat se dá i androidí verze MPC-HC,takže přehraje asi opravdu vše.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

@matchboxx

do urcitej miery MAS PRAVDU. pretoze na viditelnom ORBITE je tv stanic UHD podstatne viac, avsak povacsinou su to DEMO tv stanice. len tak zo ZVEDAVOSTI som v lete kupil LACNU ariva 4k uhd combo. avsak po case zistujem, ze kvoli tym par UHD tv staniciam to nemalo vyznam. pretoze sat fanda, ktory ma FUNGUJUCE dobre HD STB, nemusi ZATIAL kupovat novy UHD box. ale ked nevie co s peniazmi, nech sa paci...

bohus31

Myslím pozice 13,19,23 nic jiného 90% národa nezajímá a to ještě s tím počtem družic hodně nadsazuji :-))

matchboxx

@matchboxx: mírný nesouhlas :))) . Když jsem před měsícem vybíral box tak jsem věděl že UHD je nesmysl a světe div se koupil jsem ho (VU+ SOLO4K). A proč? Není to až tak kvůli budoucnosti, i když je možné, že začnou H.265 vcelku brzo cpát do 1080p vysílání. Je to ale především kvůli dostatečnému výkonu přístroje (nahrávám někdy paralelně 3-4 kanály), nízkému zahřívání a spotřebě. Ale zejména to vyhrály FBC tunery.
Neboli ještě jednou: já jsem UHD přístroj koupil, ale ne z důvodu UHD.....

Jantars
Registrace: 2/2008

FBC tunery jsou důvod ke koupi už nyní, s tím souhlasím.

On Air!

Saxon

Hmm, právě ty tunery v době internetu, kdy se dá vše stáhnout. Snad v době videorekorderů to ano, ale teď. Pro streamování to určitě ano, jinak to nemá alespoň pro mne žádný praktický význam. A zase pokud chci streamovat, nekoupím si 4K přijímač, ale vícetunerovou satelitní kartu:-)).

matchboxx

poniektorým

postačí aj čumenie do mobilu.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee

Matchboxx

Já zase nerad něco stahuji z netu, raději natacim z vysílání. Včera jsem si například pustil dva filmy přes KODI ze Sosače a ten zvuk je katastrofa. Proč a kdo to tak komprimuje, to se nedá poslouchat... Například film Tora! Tora! Tora!

On Air!

Saxon

UHD este pockat

janjan, ja som v septembri kupil TechniSat UHD+ (za 399? juro v nemecku) ale musim priznat ze som to olutoval. Lepsie ako HD TS ISIO S1 to nie je vo viacerych veciach, naj(nevhodné slovo)nejsia je 1 CI pozicia VZADU prijimaca a pripojovanie ext. HDD cez USB -1 vzadu, 1vpredu -ISIO ma aj e-Sata! A pozeram tak 0 z 5 UHD stanic..
Takze pokial nepride ISIO-UHD a rozsirenie stanic ako NGC, Discovery prip. slusne filmove na UHD je to na nic!
K

krikri
Registrace: 3/2010

Já se musím přiznat, že čím jsem starší, tím jsem víc alergický na naše reklamy. Spíš bych to nazval "antireklamy". Kdy už jim to dojde, že je to kontraproduktivní? Když už se chci podívat na něco v TV, tak to musí být v podstatě "ze záznamu" z HDD. O kvalitě snad nemusím mluvit /souhlas se Saxonem/, jsem ochoten si klidně počkat na dobrý film/to už se nestalo dlouho/, než koukat na něco "stažený z kina kamerou". Takže za mně sat pořád vyhrává oproti netu. Jantars to velice pěkně vystihl s tím solem 4K...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

tukan

ti vysilatelé taky nemaj radost z reklam,ale prachy jsou super

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@tukan: tak nějak, vtip je v tom že kdyby dali jen jednu reklamu s odpočtem času jak se někde občas děje tak se to dá skousnout. A mimochodem i když koukám teď skoro na vše ze záznamu nemusí toho až tolik litovat, obávám se že při převíjení se mi do mozku dostane dost informací jak nadprahově tak i podprahově :((

Jantars
Registrace: 2/2008

@krikri

moja malickost s tebou do urcitej miery suhlasi. pretoze kazdy kto je nad vecou, nemoze ani nic ine napisat...

bohus31

uhd reciever

No to je tak mam dva recievry--jeden Topfield hd a jeden starej Humax a v tom zejtra konci vsechny programy a tak je me na nic a proto chci koupit novej a zdalo se me ze bych si mel poridit to nejnovejsi--a to Humax nebo Techniks.Ten Technix me laka taky tim,ze ma tuner na to pozemni vysilani.To vse,ale dik za rady.Koncem tejdne se rozhodnu.J.

janjan
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra